09-08-11

Beeldjes...

17:24 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

03-08-11

Oorverdovende knal...BAM!!!!

't Was te denken hé...dan geniet je eens extra van je vakantie...je ziet niet op een eurootje meer of minder want ja we hebben tenslotte toch hard gewerkt afgelopen jaar....en dan ... BAM!!!!

Thuisgekomen...lek in de verwarmingsbuizen...de kosten daarvan zijn nog niet te overzien...morgen komt de schade-expert/loodgieter...afwachten maar...

Eergisteren weer BAM...onze droogkast doet zijn werk niet meer...verwarmingselement stuk? Wie zal het zeggen? Wat gaat het mij kosten als ze komen kijken wat er scheelt? Wat gaat mij een nieuwe kosten???Neen geen garantie meer want ze is ouder dan 5 jaar (daar gaat de bijkomende garantie tot 5 jaar tssss...)...E, ja de solden zijn ook net voorbij natuurlijk...

Ik wacht op de volgende BAM....wie raadt het? Wat zal het worden? De stofzuiger? Afwasmachine? Auto? ....

 

Groetjes x

12:07 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

01-08-11

36

Onze vakantie is allang weer vervlogen...we hebben het reuze gehad! We hebben genoten, de kids hebben genoten en dus hebben wij dubbel genoten. Veel hebben we niet gedaan...enkele uitstapjes, een enkel marktje, beetje restaurantjes....maar het merendeel hebben we op het strand gezeten met de kids....en ze hadden niet liever! Een hele dag in de zee spelen, mee met de golven zwemmen, zandkastelen bouwen en slijk maken...we hoorden ze niet! Wij hebben genoten van de kids, van het zonnetje, van de winkeltjes en vooral van elkaar...

Ik heb altijd gezegd dat ik vanaf mijn 35e ging openbloeien terug...dat ik ging "wakker" worden...vorig jaar had ik nog niet echt dat gevoel dankzij mijn kleinste dotje...moeilijke nachten enzo maar sinds ik 36 ben...nu begrijp ik wat ze bedoelen met "in de fleur" van je leven zijn...we beginnen echt te genieten nu...leuke uitstapkes, romantische pauzes (die zich meer en meer voordoen), veel vriendenonderonsjes...Mijn "figuurtje" is onder controle, bruin kleurtje, blonde haartjes....een knipoog hier, complimentje daar....I'm alive!!!!! ;-)))

IMG_1461.jpg

 

Groetjes x

12:40 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

07-07-11

Zee, zon en strand in zicht...

Wat roept dat konijn nu weer altijd bij Alice in Wonderland...???? Geen tijd, geen tijd!!!! Het is echt erg...ik had nooit gedacht dat de overgang zou "druk" zou zijn...Ik had gedacht er stilletjes in te "groeien" maar neen hoor...mijn telefoontje staat niet stil...de afspraakjes lopen binnen...mij hoor je niet klagen hoor...maar t is aanpassen voor mij, voor de kids en voor mijn ventje...maar nogmaals...zo heb ik het graag!

Intussen is het weer grote vakantie en heeft ons oudste prinses het eerste leerjaar goed afgesloten met een rapport om als mama zooooo fier op te zijn dat mijn lippen nog tot achter mijn horen strekken en mijn ogen blinken als nooit tevoren :-) Ze heeft ook haar zwembrevet van 50m behaald en haar pianoles begint zijn vruchten (lees: liedjes) af te werpen.

Onze kleinste dotje praat als een volleerde 4-jarige, doet op haar potje sinds kerstmis en begint beter te slapen...ze wordt groot, eigenwijs en zoooooo grappig!!!! Wat moet een mama nog meer hé?

Ikzelf heb ook nog genoten ondertussen hoor...ben een verlengd weekend naar Londen geweest en heb me reuze geamuseerd met één van mijn beste vriendinnen! Nog nooit eerder gedaan, zowel Londen als weggaan met die vriendin was de eerste keer...en...het is dubbel en dik meegevallen en dus zeker voor herhaling vatbaar...Volgend jaar september zoeven we terug richting Londen...met iets meer tijd voorzien om te shoppen dan dat we nu gedaan hebben :-) Maar we genoten...ondanks de regen...van de toeristische bezienswaardigheden, van lekker eten, van het hotel, van de musical Dirty Dancing, van de starbucks coffee...het was allemaal heel verrijkend en het deed deugd om er eens 3 daagjes tussenuit te zien zonder kindjes, zonder ventje...tijd voor mezelf! Was heeeeeel lang geleden! ;-)

Thuiskomen was iets anders...helse week nadien...maar dat nemen we er graag bij! Ook het ventje en ik hadden dringend wat us-time nodig maar een weekendje weg zagen we niet zitten...financieel niet (we vertrekken morgen opvakantie met de kids) maar ook niet om de kindjes "weer " weg te doen...kindjes hebben al regelmatig babysit nodig als ventje te laat thuis is en ik heb klantjes dus dat was zeker geen optie...dan maar een romantische "pauze" ingelast! :-) Kindjes vroeg in bed...kaarsjes in onze slaapkamer, muziekje op de achtergrond...en just us ;-) (ook dat moest niet meer zijn) En wij weer helemaal opgeladen...en een heerlijke boost in onze relatie...we moeten het alleen wat meer doen! Ons echt dwingen om pauzes in te lassen want je "vergeet" het zo snel met al die drukke bezigheden!

En nu...nu tellen we de laatste uurtjes af voor ons vertrek naar Spanje...morgenavond 18u trekken we erop uit...2 weekjes rust, ontspanning...genieten van zon, zee en strand...ons kindjes zien er enorm naar uit en wij ook natuurlijk! Mijn zusje (18 jaar) gaat ook mee als au-pair...zij een leuke gratis vakantie en wij een babysit in de buurt :-)

Meer moet een mens niet hebben...ik noem mijzelf "rijk"...ik ben een gelukkig mens...

Tot gauw allemaal!!!! Hasta la vista!!!!

 

Groetjes x

11:22 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

19-05-11

Effe ...

pauze-thumb6264671.jpg

22:09 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

18-04-11

Potje klagen :-)

Ik wist met terug te gaan werken dat het drukker zou worden...hoe druk kon ik niet op voorhand inschatten en dacht zelfs dat dat allemaal wel zou meevallen...

Te bedenken dat ik nog niet eens soms aan een partime job kom...en toch al zo'n chaotisch druk leven hebben...hoe gaat dat evolueren???

Strijk en was stapelt zich op....dagelijks 2 wasmachines, 2 vaatwasmachines...stofvlokken die elke dag opnieuw in het rondvliegen ondanks de 2-dagelijkse stofzuigbeurt...

Tussendoor huiswerkjes, pianolessen, zwemlessen...doktersbezoekjes en noem maar op...ik weet met momenten niet meer waar mijn hoofd staat...

Je zou dan denken dat ik 's nachts wel heel goed zou slapen...maar neen hoor,daar heb je het totaal mis! Slapen? Wat is dat? 's nachts maak ik mijn planning voor de volgende dag...hoe ga ik het weer allemaal gedaan krijgen binnen die 12U?

Maar na al mijn geklaag...ben ik ook wel blij hoor...Ik heb mijn eigen zaakje...en het brengt misschien nog wel niet op maar ik voel me wel heel voldaan als er weer een happy klantje buitengaat met mooie nageltjes, mooie voetjes of een opgefrist gelaat :-)

En mijn kindjes? Die klagen nog echt niet van aandachtgebrek dus....mijn ventje? Neen die ook niet?

Ikke tijd voor mezelf? Dat is iets anders....maar in juni? Dan ga ik naar Londen...dan is het 3 dagen Vrouwtjelief-time!!!!!

Groetjes x

10:44 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

06-04-11

Jarige prinses

Vandaag wordt mijn kleinste prinses alweer 2 jaar!!! Ze loopt rond te glunderen en te roepen dat ze 2 jaar wordt hihi zo schattig!!! Zaterdag is het haar feestje...dan komen er 20 mensen!!! Ik zal weer mogen bakken tegen de sterren op! :-)

Bedankt nog voor de lieve woorden voor mijn bompaatje...en we hebben intussen weeral een 4e begrafenis op het programma staan de komende week...niet normaal hé...het stopt hier niet....ditmaal de moeder van mijn stiefvader...

Groetjes x

09:48 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |