06-10-11

In your thirties...

36 jaar zijn heeft zo zijn voordelen...je hoort nog bij de 30'ers...maar je mag je ook al een beetje gedragen zoals 40'ers...hihi..Dat wil dus zeggen dat we tot een hele grote groep "behoren" en dus dubbel zoveel mogelijkheden hebben...Niet? Zo zie ik het toch...ik mag nog jeugdige dingen dragen want ik ben een dertiger maar ik mag me ook al eens optutten als een echte madamme want ik ga naar de 40 haha :-) Dus laat die sjieke hakkenschoenen maar komen :-))))

Toen ik 30 werd had ik een kleine midlife crisis...ik werd oud...was geen teenager meer...ik ging beginnen aftakelen en moest alleen nog maar kids opvoeden...zo leek het wel...ik vroeg me af welke richting mijn leven ging uitgaan want ik had het idee dat het daar stopte en de komende 20 jaar hetzelfde zou zijn: werken, kids opvoeden en spartelen...

Maar intussen weet ik beter...het leven wordt er alleen maar interessanter op haha...ik geniet volop...ja t is soms zwaar met 2 kleine kindjes in huis, ja werken is niet leuk als het moet maar toch....we genieten...heerlijke momenten met het gezin, heerlijke momenten als koppel maar ook heerlijke momenten als vrouw...

En eerlijk....als vrouw krijg ik ongelooflijk veel complimenten de laatste tijd...en de mannelijke aandacht die opeens zo overweldigend (terug) aanwezig is doet toch wel deugd...wie krijgt er niet graag een complimentje hé!!!! ;-)

EN ik lijk het af te stralen op mijn ventje...onze relatie zit nog steeds in een boost en het voelt heerlijk...verliefd zijn op je eigen man...er is niks mooier hé...

Neen niet alles is natuurlijk zo mooi en t is nooit alleen maar zonneschijn...ieder huisje heeft zijn kruisje...maar voorlopig is Vrouwtjelief heel tevreden :-)

Als het goed gaat mag dat ook gezegd worden hé...morgen kan het weer helemaal andersom zijn ...

Groetjes x

09:50 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

22-09-11

Ik zie er naar uit...Ik zie er tegenop...

Ik zei het vorige keer al...ons kleinste dotje mag in november ook naar school...het aftellen is echt begonnen nu...ik kan het niet vatten...ik ben precies nog maar net bevallen (mentaal dan, niet fysiek neen!)... :-)

Wie hier al een tijdje meeleest weet hoeveel moeite het ons gekost heeft om aan die 2 prachtige prinsessen te geraken.. We hebben er dan ook heel bewust voor gekozen dat ik zou thuisblijven om hun groot te krijgen. Deze keuze was heel bewust, geen andere optie kwam in ons op, onze kindjes, onze verantwoordelijkheid! Ik geef toe, soms kwamen de muren wel eens op me af...soms had ik wel eens nood aan een vrij moment, zonder kinderpraat of zonder gesmos maar het merendeel van de momenten genoot ik enorm van hen. Het heeft ook geen afbraak gedaan aan hun sociale vaardigheden door thuis te blijven, dicht bij mama...integendeel, ik heb heel voorname, beleefde en sociale kindjes, al zeg ik het zelf... :-)

Het was een voorrecht om voor hen thuis te blijven en ik hoop dat ze dat de rest van hun leven zullen meedragen dat ze de luxe hadden om hun mama dicht bij hen te hebben. Ook nu nog terwijl ik mijn schoonheidssalon run probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met hun "leventje"...mijn afspraken worden geregeld zodanig dat mijn 2 meisjes er zo weinig mogelijk last van hebben. Toegegeven het is soms bochtenwringen en plannen en organiseren maar dat hebben we er graag voor over en binnen een aantal jaren is dat allemaal gemakkelijker als ze wat groter zijn. Ik werk thuis dus als ze wat ouder zijn kunnen ze gerust eens een uurtje alleen in de living tv kijken als papa een beetje later thuis is...het harde werk zal opbrengen :-)

Maar nu...nu gaat het huisje leeg zijn (in de voormiddag)...ik zie er naar uit...ik zie er tegenop...terug vrijheid...veel te stil...ik tel mee af, en bereid me mentaal voor...op de stilte/op de vrijheid...op het loslaten van mijn babietje...

7 november...een dag die in mijn geheugen gegrift zal staan...t ventje heeft dan ook vrijaf genomen...om mijn tranen te drogen...om de stilte op te vangen die eerste morgen...

Groetjes x

09:10 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

19-09-11

Werken...

Intussen is de school weer in zijn dagelijkse routine, mama werkt, papa werkt en de kleinste prinses ten huize Vrouwtjelief telt af naar 7 november zodat ze mee mag naar school met grote zus...

Deze maand was een drukke maand...mama had het leuke initiatief om de living te herschilderen...dat vieze roze moest nu echt wel dringend weg want hoe leuk de meisjes dat ook vonden...laat het maar beperken tot hun eigen kamertje denk ik dan :-)

Het roze heeft eindelijk plaats gemaakt voor een mooi greige op de muren en een donkerbruin op de schoorsteen. De gordijnkasten en deuren kregen een mooi crème kleurtje en de plinten werden een mengeling van bruin en grijs...hoe noemt dat dan? Brijs?

Natuurlijk herschilder je niet zomaar de living...daar hoort natuurlijk een totale make-over bij hé...Meubeles kregen een nieuw plaatsje, de staanlampen kregen nieuwe mooie taupe kapjes, de gordijnen moeten eraan geloven en ook de foto's en lijstjes moesten eraan geloven...nieuwe decoratie op de dressoir en hier en daar een nieuwe plant...en nu...I love it! Als je nu onze nieuwe living binnenkomt, kom je binnen ten huize Vrouwtjelief en niet in een overroepen oubollig interieur :-)

En nu maar genieten...foto's volgen later!

Groetjes x

 

08:51 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

16-09-11

Tafelconversaties

x eet uw bord leeg!

y blijf daar af!

x zit stil!

y niet morsen!

x eet voort!

y op uw poep!

x zit mooi!

y blijf zitten!

x zwijg nu!

y hou daar mee op!

 

een fractie van een "conversatie" aan onze eettafel 's avonds :-)

Groetjes x

09:15 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

04-09-11

To do or not to do...that's the question

September is begonnen...een nieuw hoofdstuk dus...het begin van het laatste trimester van het jaar....en dus tijd om lijstjes op te maken...to do lijstjes voor dit jaar nog, to do lijstjes voor volgend jaar maar ook lijstjes met verlangens en wensen...wat zou ik graag hebben...wat zou ik graag nog doen...Is dit te vroeg? Misschien...maar je kan beter op tijd zijn, nietwaar?!

Het verlanglijstje is al klaar...en eigenlijk ook al vervuld, want ja ik weet al wat ik dit jaar ga krijgen, jipie! Fun eraf natuurlijk van de verrassing maar het wachten en aftellen naar het uitpakken geef me nog 4 maand fun dus ...fun met hopen zou ik zo zeggen lol

Hermes-Birkin-bag-25-AlezanChestnut-brown-Togo-leather-Gold-hardware.jpgST.WS.U.S.09.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ik geef het toe, 2 luxe cadeaus en als ik ze in mijn handen heb zal ik mezelf een verwend nest noemen maar...ik heb er wel flink op gewacht...dus dat maakt het een beetje goed, niet? De handtas wil ik al jaaaaren en de watch sinds het uitkomen ervan. Iedereen rond mij loopt er al mee rond maar ik....ik heb geduld :-))) Tegen dat iedereen de zijne beu is kan ik genieten van de mijne!!!

To do lijstjes zijn te lang om hier neer te pennen zowel voor dit jaar als voor volgend jaar...ik kan alleen maar hopen dat er regelmatig dingen geschrapt worden...Niet alles ineens, dat weet ik ook wel maar toch op regelmatige basis...te beginnen met de living te schilderen...jaja binnen 2 weken begin ik eraan...en zo stap voor stap ...het zal nog druk worden ten huize Vrouwtjelief...want de drukke eindejaarsperiode in mijn salon komt er ook aan natuurlijk....but I like it! Bring it on!!!!

 

Groetjes x

22:36 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

19-08-11

Heerlijk nummer

Dit nummer kan ik 100x achter elkaar beluisteren...neemt mij mee terug naar de jaren 80...heerlijk om nog eens "echte muziek" te horen (oooh wat klinkt dat oud haha)

 

Wonderful Life

 

Groetjes x

11:02 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

17-08-11

Noten op mijne zang

Lek is nog steeks ne lek...nog geen reparatie in zicht...droogkast draait nog steeds niet droog...dinsdag zouden ze die komen repareren...boete is betaald...

Het loopt hier dus nog steeds een beetje vierkant...begint een beetje tegen te steken...er schijnt niks te willen lukken de laatste weekjes...al hetgeen ik plan of doe kost allemaal meer geld, gaat stuk of gaat gewoon niet door.

Mensen die afspraken afbellen of gewoon niet nakomen, vrienden die me teleurstellen, moeder die het weer niet kan laten om gif te spuien (toegegeven, t was lang geleden, t moest er ne keer van komen)...

Neen Vrouwtjelief is niet super gehumeurd vandaag...vergeef me, het spijt me...ik heb weer veel plannen in mijn hoofd maar ze geraken niet uitgevoerd en dan....danwordikdaareenbeetjefrustivan!!!! Migraine aanvallen en nekstoornissen krijg ik ervan!

Maar...t was mooi weer ...we hebben van t zonneke en van ons zwembad genoten....meer moest dat niet zijn vandaag!

Groetjes x

 

PS: flink hé om met een positieve noot af te sluiten :-)

22:41 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |