25-03-12

Back

Amai amai het is precies lang geleden dat ik hier nog ben geweest :-)))

Dat wil zeggen dat het hier heel druk is, te druk misschien wel. Intussen is er dus al heel wat veranderd en staat er heel wat op til.

Ons jongste prinses gaat intussen ook al naar school en ze doet dat heel flink! Ze doet het ook heel graag en bijgevolg gaat ze al hele dagen...ze moet volgende maand nog 3 worden...maar middagdutjes zaten er al een tijdje niet meer in dus...en zo heeft mama overdag ook terug wat meer tijd hé!

Onze oudste prinses die doet in mei haar communie dus daarvoor is alles in volle voorbereiding...haar kleertjes zijn ok, haar schoenen zijn ok, haar uitnodiging is verstuurd en nu de rest nog...hoewel die kleine communieprinses daar natuurlijk niet echt van wakker ligt! Zij is al meer bezig met wat erna komt, nl een weekendje Disney...ze weet alleen niet dat we de dag na haar communie al vertrekken...ze zal nogal verschieten! :-)

Bij mij is intussen ook weer een drukke werkperiode aangevangen...t zonnetje is daar en dan hebben de mensen graag verzorgde voetjes, benen, handen en gelaat natuurlijk...maar mij hoor je zeker niet klagen!

Ventje is ook druk aan het werk; zelfs zo erg dat hij in de week op hotel blijft in Nederland en enkel de weekends naar huis komt...Vergt een beetje aanpassing maar het loopt ...

Tussendoor lees ik nog regelmatig jullie postjes maar het ontbreekt mij echt aan tijd om te reageren of om zelf regelmatig iets te schrijven...jammer want ik doe dat wel heel graag maar ja...prioriteiten stellen hé!

Intussen proberen we ook wat zon mee te pikken want daar hebben we lang genoeg op moeten wachten hé. Het zwembad en de tuin worden hier dit weekend aangepakt...en laat de zomer dan maar beginnen!!!

Groetjes x

11:01 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

welkom terug !!!

Gepost door: stine | 27-03-12

Je bent er dus ook een tijdje tussenuit geweest met bloggen. De blogboog kan niet altijd gespannen staan hè !
Fijn om te lezen dat alles goed gaat met de prinsesjes en je zaak. Die prinsesjes van je worden groot !! De tijd gaat toch wel veel te snel ...

Gepost door: Mamapippa | 14-04-12

De commentaren zijn gesloten.