19-09-11

Werken...

Intussen is de school weer in zijn dagelijkse routine, mama werkt, papa werkt en de kleinste prinses ten huize Vrouwtjelief telt af naar 7 november zodat ze mee mag naar school met grote zus...

Deze maand was een drukke maand...mama had het leuke initiatief om de living te herschilderen...dat vieze roze moest nu echt wel dringend weg want hoe leuk de meisjes dat ook vonden...laat het maar beperken tot hun eigen kamertje denk ik dan :-)

Het roze heeft eindelijk plaats gemaakt voor een mooi greige op de muren en een donkerbruin op de schoorsteen. De gordijnkasten en deuren kregen een mooi crème kleurtje en de plinten werden een mengeling van bruin en grijs...hoe noemt dat dan? Brijs?

Natuurlijk herschilder je niet zomaar de living...daar hoort natuurlijk een totale make-over bij hé...Meubeles kregen een nieuw plaatsje, de staanlampen kregen nieuwe mooie taupe kapjes, de gordijnen moeten eraan geloven en ook de foto's en lijstjes moesten eraan geloven...nieuwe decoratie op de dressoir en hier en daar een nieuwe plant...en nu...I love it! Als je nu onze nieuwe living binnenkomt, kom je binnen ten huize Vrouwtjelief en niet in een overroepen oubollig interieur :-)

En nu maar genieten...foto's volgen later!

Groetjes x

 

08:51 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

en ik twijfel er niet aan, wat de kleuren ook zijn, dat jullie een gezellig, knap en knus nestje hebben.
Zonnekesgroet ☼

Gepost door: Sunny-Kay | 20-09-11

Fotows !!! Ben zo curieus !
Moeten we ooit ook eens doen hier schilderen, alles is wit geprimered maar den beneden mag toch eens een kleurke krijgen !

Gepost door: stine | 21-09-11

De commentaren zijn gesloten.