04-09-11

To do or not to do...that's the question

September is begonnen...een nieuw hoofdstuk dus...het begin van het laatste trimester van het jaar....en dus tijd om lijstjes op te maken...to do lijstjes voor dit jaar nog, to do lijstjes voor volgend jaar maar ook lijstjes met verlangens en wensen...wat zou ik graag hebben...wat zou ik graag nog doen...Is dit te vroeg? Misschien...maar je kan beter op tijd zijn, nietwaar?!

Het verlanglijstje is al klaar...en eigenlijk ook al vervuld, want ja ik weet al wat ik dit jaar ga krijgen, jipie! Fun eraf natuurlijk van de verrassing maar het wachten en aftellen naar het uitpakken geef me nog 4 maand fun dus ...fun met hopen zou ik zo zeggen lol

Hermes-Birkin-bag-25-AlezanChestnut-brown-Togo-leather-Gold-hardware.jpgST.WS.U.S.09.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ik geef het toe, 2 luxe cadeaus en als ik ze in mijn handen heb zal ik mezelf een verwend nest noemen maar...ik heb er wel flink op gewacht...dus dat maakt het een beetje goed, niet? De handtas wil ik al jaaaaren en de watch sinds het uitkomen ervan. Iedereen rond mij loopt er al mee rond maar ik....ik heb geduld :-))) Tegen dat iedereen de zijne beu is kan ik genieten van de mijne!!!

To do lijstjes zijn te lang om hier neer te pennen zowel voor dit jaar als voor volgend jaar...ik kan alleen maar hopen dat er regelmatig dingen geschrapt worden...Niet alles ineens, dat weet ik ook wel maar toch op regelmatige basis...te beginnen met de living te schilderen...jaja binnen 2 weken begin ik eraan...en zo stap voor stap ...het zal nog druk worden ten huize Vrouwtjelief...want de drukke eindejaarsperiode in mijn salon komt er ook aan natuurlijk....but I like it! Bring it on!!!!

 

Groetjes x

22:36 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hi Meis

Nou genoeg te doen dus en verwend: nee hoor, wat is er fijner dan zo iets te krijgen!

Liefs

Gepost door: danique | 05-09-11

Is dat een Hermès bag ? Ken er ni veel van maar ik leer bij hé (door het lezen van fashionblogs o.a. :-))

I love lijstjes !!!!

Gepost door: stine | 05-09-11

Het enige lijstje dat ik maak is het boodschappenlijstjeµ. Voor de rest heb ik het afgeleerd om ergens lijstjes van te maken, omdat de ervaring mij heeft geleerd dat het ten huize Mamapippa niet echt werkt ;-)
Mooie kado's !!!

Gepost door: Mamapippa | 07-09-11

Een verlanglijstje heb ik ooit ene keer gemaakt voor onze trouw. To-do-lijstjes maak ik nie meer, die moeten vaak te lang hangen en da vind ik nie plezant.
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 07-09-11

Omwille van de titel verleid
en even binnengewipt.

Toen las ik dit:
"iedereen rond mij loopt er al mee rond maar ik...."

'Wie is ' iedereen'?', vraag ik me af.
En is dat dan een 'ijkpunt', een referentiekader?

Tja,
gelukkig ben je niet 'iedereen', troostte ik mezelf.

Gepost door: Uvi | 16-09-11

De commentaren zijn gesloten.