03-08-11

Oorverdovende knal...BAM!!!!

't Was te denken hé...dan geniet je eens extra van je vakantie...je ziet niet op een eurootje meer of minder want ja we hebben tenslotte toch hard gewerkt afgelopen jaar....en dan ... BAM!!!!

Thuisgekomen...lek in de verwarmingsbuizen...de kosten daarvan zijn nog niet te overzien...morgen komt de schade-expert/loodgieter...afwachten maar...

Eergisteren weer BAM...onze droogkast doet zijn werk niet meer...verwarmingselement stuk? Wie zal het zeggen? Wat gaat het mij kosten als ze komen kijken wat er scheelt? Wat gaat mij een nieuwe kosten???Neen geen garantie meer want ze is ouder dan 5 jaar (daar gaat de bijkomende garantie tot 5 jaar tssss...)...E, ja de solden zijn ook net voorbij natuurlijk...

Ik wacht op de volgende BAM....wie raadt het? Wat zal het worden? De stofzuiger? Afwasmachine? Auto? ....

 

Groetjes x

12:07 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Kijk..ik schrijf hier nou net over bij Nana...dat jullie dat soort pech dan verbinden aan het fijns dat je eerst had...maar wie weet, had je dat lek ook in je verwarmingsbuizen gehad als je ervóór ook al een heel ellendige tijd had! Kon het er dan ook nog wel bij of zo? Is het nu erger? Is toch zonde om je mooie tijd door zoiets te laten overschaduwen? Het is maar materieel meid..euro's..en ja, dat kan soms wel een probleem zijn, maar liever dat dan iets met de kinderen..of je man...toch? :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 03-08-11

Heykes Mizzd, ik bedoelde eigenlijk gewoon dat alle kosten meestal bijeen komen...niet dat het is omdat ik een fijne tijd had hoor. Maar eens iets het begeeft is het meestal niet het enigste :-)
En ik heb zonet de brievenbus geleegd...met nu nog een lekkere boete erbij ... :-))))
Om maar te zeggen...eens het geld begint te rollen....

Gepost door: Vrouwtjelief | 03-08-11

Ik weet exact wat je wil bedoelen ! Hier ook al voorgehad in mijn vorige huis : de ene dag de boiler stuk en de volgende mijn wasmachine kapot !
Een ongeluk komt nooit alleen maar idd. materiaal kan je vervangen !

Gepost door: stine | 04-08-11

Oh..op zo'n manier...tja...dat gebeurt wel vaak hè, dat alles het tegelijk begeeft. Ik heb dat ook wel gehad...komt vaak omdat alles eenzelfde levensduur heeft en als je op jezelf gaat wonen vaak al die dingen tegelijk koopt...dus dan gaan ze ook tegelijk kapot...eigenlijk logisch hè! :-)

Gepost door: mizzD | 05-08-11

Eén komt nooit alleen, zeggen ze hier altijd.
Spijtig genoeg klopt t als een bus :-(
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 09-08-11

Tja, je kan er weinig aan veranderen, wanneer pech zich aanmeldt. Je kan enkel maar hopen dat de kosten al bij al nog meevallen, want eigenlijk gaat het toch om essentiële dingen die je niet kan missen. Vooral niet te somber de zaken bekijken, ook al komt een ongelukje nooit alleen, het kan niet zijn dat plotseling alles stuk gaat. Murphy's wet in gedachten lijkt het eerder erger dan het achteraf bekeken is. Gelukkig is de vakantie erg meegevallen en dat maakt op zich al heel veel goed. Vroeg of laat heb je ook wel eens een meevaller...

Gepost door: Kathy & Joris | 11-08-11

De commentaren zijn gesloten.