07-07-11

Zee, zon en strand in zicht...

Wat roept dat konijn nu weer altijd bij Alice in Wonderland...???? Geen tijd, geen tijd!!!! Het is echt erg...ik had nooit gedacht dat de overgang zou "druk" zou zijn...Ik had gedacht er stilletjes in te "groeien" maar neen hoor...mijn telefoontje staat niet stil...de afspraakjes lopen binnen...mij hoor je niet klagen hoor...maar t is aanpassen voor mij, voor de kids en voor mijn ventje...maar nogmaals...zo heb ik het graag!

Intussen is het weer grote vakantie en heeft ons oudste prinses het eerste leerjaar goed afgesloten met een rapport om als mama zooooo fier op te zijn dat mijn lippen nog tot achter mijn horen strekken en mijn ogen blinken als nooit tevoren :-) Ze heeft ook haar zwembrevet van 50m behaald en haar pianoles begint zijn vruchten (lees: liedjes) af te werpen.

Onze kleinste dotje praat als een volleerde 4-jarige, doet op haar potje sinds kerstmis en begint beter te slapen...ze wordt groot, eigenwijs en zoooooo grappig!!!! Wat moet een mama nog meer hé?

Ikzelf heb ook nog genoten ondertussen hoor...ben een verlengd weekend naar Londen geweest en heb me reuze geamuseerd met één van mijn beste vriendinnen! Nog nooit eerder gedaan, zowel Londen als weggaan met die vriendin was de eerste keer...en...het is dubbel en dik meegevallen en dus zeker voor herhaling vatbaar...Volgend jaar september zoeven we terug richting Londen...met iets meer tijd voorzien om te shoppen dan dat we nu gedaan hebben :-) Maar we genoten...ondanks de regen...van de toeristische bezienswaardigheden, van lekker eten, van het hotel, van de musical Dirty Dancing, van de starbucks coffee...het was allemaal heel verrijkend en het deed deugd om er eens 3 daagjes tussenuit te zien zonder kindjes, zonder ventje...tijd voor mezelf! Was heeeeeel lang geleden! ;-)

Thuiskomen was iets anders...helse week nadien...maar dat nemen we er graag bij! Ook het ventje en ik hadden dringend wat us-time nodig maar een weekendje weg zagen we niet zitten...financieel niet (we vertrekken morgen opvakantie met de kids) maar ook niet om de kindjes "weer " weg te doen...kindjes hebben al regelmatig babysit nodig als ventje te laat thuis is en ik heb klantjes dus dat was zeker geen optie...dan maar een romantische "pauze" ingelast! :-) Kindjes vroeg in bed...kaarsjes in onze slaapkamer, muziekje op de achtergrond...en just us ;-) (ook dat moest niet meer zijn) En wij weer helemaal opgeladen...en een heerlijke boost in onze relatie...we moeten het alleen wat meer doen! Ons echt dwingen om pauzes in te lassen want je "vergeet" het zo snel met al die drukke bezigheden!

En nu...nu tellen we de laatste uurtjes af voor ons vertrek naar Spanje...morgenavond 18u trekken we erop uit...2 weekjes rust, ontspanning...genieten van zon, zee en strand...ons kindjes zien er enorm naar uit en wij ook natuurlijk! Mijn zusje (18 jaar) gaat ook mee als au-pair...zij een leuke gratis vakantie en wij een babysit in de buurt :-)

Meer moet een mens niet hebben...ik noem mijzelf "rijk"...ik ben een gelukkig mens...

Tot gauw allemaal!!!! Hasta la vista!!!!

 

Groetjes x

11:22 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Wij zijn allang aan het nagenieten( kwamen vorige week al terug)...maar wens jullie net zo'n fijne vakantie toe als wij hadden !!!
En gedraag je een beetje zodat we hier geen klachten krijgen hè! hahahahahaa!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 07-07-11

Hallo,
Tja, teruggevonden ... eigenlijk zijn we de boel een beetje aan het reorganiseren met het oog op een gepland definitief verblijf in het land waar jullie binnen enkele uren heenreizen. In een nabije toekomst zal je ons steeds vinden op één url en dat is meer dan voldoende om in deze virtuele wereld te verblijven. Hier dienen we nog even te wachten op onze vakantie tot september, maar als alles naar wens verloopt, worden het eerst nog enkele weken van poetsen, schilderen, inpakken en natuurlijk ook weer uitpakken. Wat administratieve rompslomp en ga zo maar door. Enfin ja het zal wel op termijn allemaal in orde komen. We wensen jullie alvast morgen een heel prettige reis, maar vooral vakantie toe. Hopelijk doen jullie het heel wat beter dan wij een tijdje terug, aangezien onze last minute in Mallorca, bijna verging in een waterfestijn. Geniet alvast van de paëlla, de sangría, el sol y la playa, ...

Gepost door: Kathy & Joris | 07-07-11

Geniet maar met volle teugen van die vakantie !
Blij te lezen dat het ergens anders ook soms dringend nodig is om een "romantisch pauze" in te lassen !!!

Gepost door: stine | 08-07-11

Hopelijk hebben jullie t naar je zin in Spanje. Tot ...

Gepost door: Ri@ | 16-07-11

Fijn dat alles zo goed gaat! Het is wat dubbel soms vind ik. Als het eens een dagje minder druk is, maak ik me soms al wat zorgen. En als het dan weken druk is, snak ik naar een dagje rust. Mja, wat moet ik zeggen, ik zit raar ineen ofzo zekers? :-)
Je zal nu wel bijna terug thuis zijn, maar ik hoop dat je genoten hebt van de vakantie!

Gepost door: Ellen | 21-07-11

De commentaren zijn gesloten.