18-04-11

Potje klagen :-)

Ik wist met terug te gaan werken dat het drukker zou worden...hoe druk kon ik niet op voorhand inschatten en dacht zelfs dat dat allemaal wel zou meevallen...

Te bedenken dat ik nog niet eens soms aan een partime job kom...en toch al zo'n chaotisch druk leven hebben...hoe gaat dat evolueren???

Strijk en was stapelt zich op....dagelijks 2 wasmachines, 2 vaatwasmachines...stofvlokken die elke dag opnieuw in het rondvliegen ondanks de 2-dagelijkse stofzuigbeurt...

Tussendoor huiswerkjes, pianolessen, zwemlessen...doktersbezoekjes en noem maar op...ik weet met momenten niet meer waar mijn hoofd staat...

Je zou dan denken dat ik 's nachts wel heel goed zou slapen...maar neen hoor,daar heb je het totaal mis! Slapen? Wat is dat? 's nachts maak ik mijn planning voor de volgende dag...hoe ga ik het weer allemaal gedaan krijgen binnen die 12U?

Maar na al mijn geklaag...ben ik ook wel blij hoor...Ik heb mijn eigen zaakje...en het brengt misschien nog wel niet op maar ik voel me wel heel voldaan als er weer een happy klantje buitengaat met mooie nageltjes, mooie voetjes of een opgefrist gelaat :-)

En mijn kindjes? Die klagen nog echt niet van aandachtgebrek dus....mijn ventje? Neen die ook niet?

Ikke tijd voor mezelf? Dat is iets anders....maar in juni? Dan ga ik naar Londen...dan is het 3 dagen Vrouwtjelief-time!!!!!

Groetjes x

10:44 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hoi,
Ik ben ook nog s aan mijn ronde begonnen. Binnenkort ga ik terug starten met mijn blog. Ik plak er nog gene datum op, maar t zal zeker nie meer zo lang duren als t al geduurd heeft ;-)
Nog een fijn Paasweekend verder ...

Gepost door: Ri@ | 24-04-11

De commentaren zijn gesloten.