22-10-10

Chaos, drukte, paniek, stress...

Mooie woorden om een mooie periode uit mijn leven te benadrukken niet waar??? We zullen er maar met blijven lachen...iets anders kunnen we niet hé :-)

Intussen heb ik er ook weer maar eens een levensles bijgekregen: mensen zijn echt niet altijd wat ze "lijken" te zijn...een les die ik eigenlijk al lang had moeten kennen maar ja...you know me (or you don't) maar altijd het goede in mensen zien is nog altijd één van mijn specialiteiten om het met de woorden van mijnheer De Bolle te zeggen :-). Ik ben deze week door een "vriendin" behandeld zoals ik nog nooit behandeld ben geweest...en dat is niet in de positieve zin! Maar soit....opstaan en doorgaan, zeggen we dan!

Intussen maakt mijn salonnetje de nodige vorderingen...weliswaar nog altijd zonder ramen maar allez...wanden zijn gezet, electriciteit is op punt...nu nog de ramen, verdere afwerking en loodgieterij...vloer wordt 3 november gelegd, materiaal wordt 3 november geleverd en tussendoor wordt het schilderen en behangen dat de stukken eraf vliegen (allez figuurlijk dan hé!!!) We gaan de openingsreceptie wel halen...maar hoe? Dat is nog de vraag natuurlijk!

Onze dotjes die doorstaan al die stress en paniek alsof er geen vuiltje aan de lucht is...misschien is dat wel dankzij mijn hoge acteerprestaties natuurlijk :-). Voorlopig ben ik nog meester in het "knoppen omdraaien". Dit zijn mijn problemen en niet die van de kindjes...neen ook niet die van mijn man...voorlopig heeft nog niemand het te verduren gekregen (uitgezonderd mijn maag dan)...flink van mij hé!!! Ik ga het nog leren :-) Problemen zijn er om opgelost worden...en als ik geen hulp heb/krijg...dan doe ik het wel alleen :-)

Wijze vrouwtjelief neemt dus op gepaste wijze afscheid van jullie voor deze week. Ze wenst jullie een prachtig herfstig weekend met veel plezier en liefde :-) Je ziet....ik ben helemaal ZEN ;-)

 

Groetjes x

 

 

14:20 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hoop dat je het blijft! Wens je het ook van harte toe..als je zen blijft zal alles wel goed gaan hoor..en zoniet dan tóch! ;-))) Succes nog!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 22-10-10

Maar het gevoel dat je zal hebben als heel het boeltje in orden is hé ! Dat zal het allemaal waard geweest zijn !

greets,

Stine.

Gepost door: stine | 24-10-10

Ik stuur nog een extra pakketje zen naar je toe !!!!
Vergeet niet af en toe aan jezelf te denken, beloofd ?
xXx

Gepost door: Mamapippa | 24-10-10

Ooit zei mij eens iemand: vrienden zijn als luizen in je pels
want vroeg of laat stéken ze jou.
En het klopt voor 90 %, de andere 10 mag je echte noemen. Succes met de zaak en vergeet maar vlug al het negatieve. zonnekesgroet ☼

Gepost door: Sunny-Kay | 25-10-10

Yeah babe, keep staying ZEN!!!

Gepost door: danique | 25-10-10

De commentaren zijn gesloten.