12-10-10

Genieten en genieten en genieten en ...

Afgelopen weekend was er eentje om lang te onthouden. Papa was een heel weekend thuis en dat zullen de kindjes geweten hebben! Papa was er helemaal alleen voor hun en genieten dat ze daarvan deden!

Zaterdag maakten we de tuin in orde met de hulp van de meisjes uiteraard :-). 's middags kwam er dan een vriendinnetje spelen van de oudste en s avonds ging papa lopen met de papa van dat vriendinnetje en mochten de meisjes terwijl in de speeltuin gaan spelen.

Zondag gingen we een hele dag naar Plopsa Coo. Dat was de eerste keer en t was heeeeerlijk! Het weer werkte enorm mee dus dat was een grote meevaller!

Maandag ging ik een hele dag naar de Estetikabeurs met een vriendin dus toen waren de kindjes op papa aangewezen. Heerlijk om zo eens een keertje door papa naar school gebracht te worden en ook nog eens opgehaald met de fiets worden. Heerlijk om door papa in bed gestopt te worden 's middags en met papa op de trampoline spelen. Heerlijk om eens door papa patatjes te eten krijgen en een beetje extra verwend worden! Onze poppemietjes genoten ronduit van de afgelopen 3 dagen!Het voelde zelfs een beetje aan als vakantie!

Ook mama genoot nog eens extra van het weekend! Vrijdagavond ging ik in Lier genieten van een gratis optreden van Zornik! Heerlijk om te horen en te zien!!! Eindelijk...een goede vriendin en ik proberen ze al jaren te zien maar meestal zijn de tickets zo snel verkocht..maar nu kregen we dus eindelijk de kans en 't was het dubbel en dik waard!!! Gisteren op de beurs genoot ik ook van een vriendinnendagje en van de sfeer op te snuiven die mij vanaf november staat te wachten!

En nu...nu terug naar de realiteit! Papa terug aan t werk en mama volop terug in volle voorbereiding!

Ooooh en ik zou het bijna vergeten te vertellen maar ik kreeg gisterenavond mijn eerste afspraak voor mijn salonnetje!!!!! Reclame maken brengt dus echt op :-)))

 

Groetjes x

09:33 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Fijn dat de eerste afspraak nu een feit is!!!!
Veel succes!!!

En wat een heerlijk weekend!!!
Dikke knuffel Suusje

Gepost door: Suus | 12-10-10

Mama's mogen ook eens effe niet-mama zijn hè !
En die eerste afspraak, tof, spannend !!!!
Succes !

Gepost door: Mamapippa | 12-10-10

zo te zien hebben de kindjes heel erg genoten, jij ook en natuurlijk de papa niet vergeten. Maar ja mooie liedjes blijven niet duren, er moet ook nog eens terug gewerkt worden

Gepost door: merel | 14-10-10

De batterijtjes zijn weer opgeladen. Nu kan je er weer tegen om de laatste loodjes te leggen voor de start van je eigen zaak!
Veel succes alvast!

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 14-10-10

Een gewoon dagdagelijks maar gezellig familietafereel, zo mogen er nog komen he.
De eerste klant binnen, das een begin naar een goedlopende zaak. Succes en een zonnekesgroet ☼

Gepost door: Sunny-Kay | 15-10-10

De estetikabeurs is altijd leuk he! Ik ben deze keer niet geweest, misschien in het voorjaar terug.
En je eerste klant, super! Zo zijn we allemaal begonnen, en voor je het weet zit je agenda vol.
Succes ermee, het is een leuk beroep!

Gepost door: Ellen | 16-10-10

Dag Vrouwtjelief.

Ik had hier serieus wat bij te lezen :-)

Tot spoedig!

Groetjes

Rudi

Gepost door: Rudi Van Damme | 19-10-10

De commentaren zijn gesloten.