30-09-10

Van de regen in de drup?

Ons poppemietje begint intussen flink te wennen aan het eerste leerjaar. Ze doet het met plezier, zelfs haar huiswerk. Intussen is ze er gelukkig helemaal bovenop...dat was wel even anders....

Ze was wat lusteloos en kloeg van buikpijn en hoofdpijn en had soms koorts...we weten het aan stress en zenuwen maar oh god wat waren wij mis!!!! Ons prinses zat met uitdrogingsverschijnselen en als gevolg daarvan zware obstipatie!!!!

Gelukkig is dat nu allemaal achter de rug en hebben we onze oude, jonge poppemie terug die altijd vrolijk is en zingend en dansend door het leven gaat!

HOE is dit in godsnaam toch kunnen gebeuren hoor ik jullie al vragen!!! En ja hoor...dat vraag ik mij ook af...maar ja eerste leerjaar ... er wordt al wat minder gecontroleerd door de juf, thuis leek alles vrij normaal maar het was dus niet!!!! Enooooooorme schuldgevoelens heb ik hierover maar ja dat helpt niet natuurlijk....we geloven onze prinses nu gewoon iets minder als ze zegt dat ze naar toilet is geweest of genoeg gedronken heeft :-(

Maar nu gaat alles dus de goede richting uit en mijn popje is leesgierig...boeken verslind ze, reclame en ondertiteling probeert ze te lezen....jaja dat heeft ze van haar mama ;-)

Groetjes x

14:54 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Zorgen maken om je kind, et lijkt me een van de allermoeilijkste dingen in het leven. Sterkte.
En gelukkig gaat het nu goed! Liefs

Gepost door: danique | 01-10-10

Die gevoelens van schuld zijn zo herkenbaar als mama. Ook al zijn ze niet nodig, ze overvallen je.
Gelukkig is ze weer goed hersteld en lacht ze het leven weer tegemoet !

Gepost door: Mamapippa | 02-10-10

Ik verslind ook boeken... en ook toen ik nog jonger was... en bij mij leest niemand, niet mijn papa en niet mijn mama!!!!

Liefs

Gepost door: Suus | 04-10-10

De commentaren zijn gesloten.