09-09-10

Slechte start voor leen en rik

Dat was dus een slechte start voor ons dotje...ze had een keelontsteking en een bronchitis...dus aan de antibiotica! De eerste 4 jaar heeft ze amper medicijnen moeten nemen en nu t laatste jaar precies niets anders, ocharme...Ik dacht dat eens ze de kleuterklas door waren dat het zou overzijn maar...niet dus!

Intussen is ze dankzij de ab terug volledig aan de beterhand maar ze is nog wel moe en lichtgeraakt...ze kan soms echt als een pubertje reageren...t is hier al wringen dus, soms van 's morgensvroeg :-)

Voor de rest doet ze het wel super hoor...ze geniet van de nieuwe dingen in t klasje..ook al gaat dat gepaard met de nodige zenuwen. Intussen leest ze al LEEN en RIK en kan ze de letters door elkaar gooien en lezen.

De zwemles en turnles zijn intussen ook terug begonnen...haar balletles heeft ze opgegeven, dat vond ze maar saai!!!! Maar dit jaar komt er wel pianoles bij dan in de plaats. Drukke agenda genoeg zou ik zo zeggen voor een bijna 6-jarige!

Voor de rest kabbelt ons leventje rustig verder...t is te zeggen, rustig ... de voorbereidingen zijn druk aan de gang voor mijn eigen zaak en dat krijgt hopelijk dan ook snel vorm!

Groetjes x

07:44 Gepost door Vrouwtjelief | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Jaja, het gaat snel in het eerste leerjaar, tegen het einde van dit jaar kan ze haar nieuwjaarsbriefje waarschijnlijk al zelf lezen !!

En zo'n eigen zaak, daar zal best wel wat tijd in kruipen om ze uit de grond te stampen. Maar beetje bij beetje lukt het, en binnenkort sta je daar te glunderen !!
xXx

Gepost door: Mamapippa | 09-09-10

ai de kinderziektekes duiken op maar die zijn meestal even snel weer weg. Ik wens je alvast rustige dagen, nu en in de toekomst ... zonnekesgroet ☼

Gepost door: Sunny-Kay | 10-09-10

Kortom weer efkens heel druk hè, veel plezier desondanks hè.

Gepost door: danique | 13-09-10

De commentaren zijn gesloten.