10-05-10

Griekse pedofiele aswolk regering

Waar moeten we eerst beginnen in het nieuws tegenwoordig...het is alleszins geen komkommertijd! Regering die valt, aswolk blokkeert luchtverkeer, pedofiele bisschop, Griekenland in crisis...we kunnen er allemaal onze zeg over doen en we kunnen er allemaal ons gedacht over hebben maar wat haalt het uit?

13 juni (onze trouwdag) mogen we weer eens gaan stemmen...omdat we dat zo graag doen...en verandering dat er gaat komen en oplossingen!!!! Niet normaal....Niet dus!!! Ze houden ons gewoon bezig ja...

Die aswolk...tjah veel kunnen we daar niet aan doen en t zou ook geen erg zijn (buiten voor de vliegtuigen dan). Ik bid alleen maar dat het dan niet is als wij naar Barcelona vertrekken 1 juni....voor de rest mag die aswolk van mij weelderig tieren...egoïstisch hé, ja ik weet het ;-)

Het celibaat zou leiden tot pedofilie? Hoe komen ze daar toch bij??? Dus alle mensen die geen seks mogen hebben of geen seks krijgen die gaan zich automatisch vergrijpen aan kinderen? Ik dacht het niet!!!!! Het celibaat mogen ze van mij afschaffen...we zijn allemaal maar mensen...maar pedofielen, dat is een heel ander iets....die mogen ze van mij ook afschaffen!!!! Maar dan op een hele andere manier!

En dan als laatste de Griekse crisis...daar heb ik niet veel over te zeggen...ver van mijn bed show zeker, ik weet het niet...elk land is zo stilaan aan de beurt en wat gaat daar van komen? Wie zal het zeggen? Het is niet in onze handen...we zullen moeten zien wat de toekomst brengt...

Voila uw gazet heeft gesproken ;-)

Groetjes x

08:50 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Gadverdamme, pedo's!!!!

Gepost door: Danique | 14-05-10

De commentaren zijn gesloten.