27-04-10

Licht

Ik hou van licht...overal waar ik kom wil ik het licht hebben...licht in mijn hoofd, licht in mijn hart... :-)

Neen even serieus...als er een vereiste is die ik stel aan een huis, een kamer of een plaats dan is het wel of het er licht is. In ons nieuwe huis hingen overal gordijnen, maar dan ook overal, tot in de garage toe...ik moet je niet vertellen dat er snel heel wat verdwenen zodra ik de sleutel kreeg.

In de keuken hing een gordijn voor een mooi groot raam...hoe kan er dan licht binnenkomen? Hoe kan je dan de tuin zien? Nu is het een lichte, heldere keuken...Het is een witte keuken met een lichte vloer en crèmige muren...heerlijk licht en helder dus...

De woonkamer en de bovenste slaapkamers worden heerlijk verlicht door het zonlicht gedurende de dag...daar hoor je mij dus zeker niet klagen...zeker nu het langer licht blijft laten we zelfs de rollen gewoon naar boven....niets zo leuk als een ondergaande zon in je woonkamer tijdens het nagenieten van een zomerse dag.

Enkel in de badkamer...daar heb ik het moeilijk...overdag schijnt daar ook heerlijk de zon en is het heerlijk vertoeven...maar als je 's avonds een badje wil nemen moet je natuurlijk de rollen toe doen of iedereen kan binnen zien vanaf dat je het licht aansteekt...en dan...tssss dan wordt het maar een sombere badkamer, dan vind ik het echt deprimerend....dan vertoef ik er niet graag...heel raar hé, maar t is echt zo...kan er niet aan doen ;-)

Dus dezer dagen is het genieten van licht, zonlicht in zijn volle ornaat, heerlijk...licht in huis, licht in mijn hoofd en licht in mijn hart ;-)

Groetjes van een lichtgevend Vrouwtjelief x

22:08 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Och.. de hele rand van het bad vol met waxinelichtjes en je hebt je licht en het is nog een romantisch sfeertje ook...toch?! :-)
Ik heb ook wel graag een licht interieur...maar dan wél met kleur erbij.
En voor ons slaapkamerraam staat een lantaarnpaal, dus die is nooit helemaal donker...dat is als ik ergens anders slaap altijd heel erg wennen hoor!
Groetjesssssss!

Gepost door: mizzD | 27-04-10

Ik ken het gevoel.
Bij ons ook gen gordijnen ...in de badkamer.
Maar gelukkig niemand die kan binnen kijken LOL

Gepost door: els | 01-05-10

Vandaag duurde het hier bij ons tot in de namiddag vooraleer er wat klaarte kwam. Ik heb ook graag veel licht. Daarom ook dat ik graag buiten vertoef.

Warme groeten

Gepost door: Rudi | 02-05-10

De commentaren zijn gesloten.