23-04-10

Moeder, echtgenote en vrouw

Het afgelopen jaar ben ik heel veel moeder en echtgenote geweest...."vrouw zijn" schoot er een beetje over...geen tijd, geen zin...niet goed in mijn vel na een zwangerschap en bevalling...

Maar nu, terug aan het sporten (dus een paar kilootjes lichter), terug een beetje zonnebank (dus een paar tintjes bruiner)...ik begin mij stilaan terug op en top vrouw te voelen ;-)

Ik voel van mezelf dat ik terug begin op te leven, terug van t leven te genieten...en dat straalt men dan ook uit zeggen ze hé...Ik genoot het afgelopen jaar uiteraard ook van het mama en echtgenote zijn maar ik heb mezelf serieus weggecijferd het afgelopen jaar...en daar komt dus nu verandering in.

Barcelona staat genoteerd voor 1 juni voor ventje en mij en vanavond gaan we met ons tweetjes naar de cinema...we krijgen zin in t leven, we krijgen zin in elkaar en we hebben altijd zin in ons gezinnetje...wat moet een mens nog meer in t leven?

T zijn uiteindelijk toch de kleine dingen die ons groot maken, niet waar?

Geniet allemaal van een heerlijk en zonnig weekend en ik wens jullie allemaal toe dat jullie ook het evenwicht vinden tussen man/vrouw zijn, echtgeno(o)t(e) en moeder/vader zijn :-)

Groetjes x

09:30 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Geniet ervan lieverd, vrouw zijn is het fijnste wat er is en dat kunnen wij als vrouwen gelukkig alleen maar zelf voelen, die kerels snappen het vanzelf weer als je helemaal vrouw voelt haha, veel plezier, het lijkt me het lastigste van vrouw en moeder zijn, dat je aandacht zo automatisch naar de kinderen gaat. Want het is zo fijn om met je lief te kroelen en je sexy te voelen.
xx

Gepost door: Danique | 23-04-10

hallo, je moet het vrouw zijn tenvolle benutten. Aandacht naar jezelf toe dat ik ook soms een beetje verwaarloosde maar mij niet te goede kwam.
Ik denk dat elke goed verzorgde en frisse vrouw een voorbeeld mag zijn waar ook anderen van genieten. En een beetje aandacht is altijd meegenomen he. We worden er alleen maar knapper van ;-))) Zonnekesgroet!

Gepost door: Sunny-Kay | 23-04-10

Jezelf wegcijferen in bepaalde situaties is onoverkomelijk maar op tijd jezelf weer terugvinden is minstens even belangrijk!
Blij voor jou dat alles netjes in de plooi ligt en dat je de moed weer terughebt om wat extra's toe te voegen!
Heel veel plezier, maak er een fijn weekend van voor jullie allemaal.

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 23-04-10

Hoi Vrouwke, Fijn dat je t evenwicht weer gevonden hebt in alles wat je doet.
Hopelijk hebben jullie net als wij, genoten van dit zonnige weekend!
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 25-04-10

Goedeavond Vrouwtje Fijn dat je t evenwicht weer gevonden hebt in alles wat je doet.
En een beetje aandacht is altijd graag meegenomen.
Nog een fijne avond verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 26-04-10

De commentaren zijn gesloten.