25-11-09

D-day

19 januari is het D-day...een van de velen in ons leven uiteraard...maar ook wel één van de meer belangrijke denk ik...Ventje is ook jarig die dag maar dat is dan meer een B-day natuurlijk lol

Neen, 19 januari wordt de akte van ons nieuwe huisje verleden...dus die dag krijgen we de sleutel...Jipie... :-). Een nieuwe start, een nieuw begin zeg maar...en hopelijk een goeie start voor een mooier en zorgelozer leven :-)

Ik bekijk het nu heel positief (moet wel)...ik ga ervan uit dat wij ons vorig huis hebben "moeten" opgeven om nu zo'n mooi en groot huis in de plaats te krijgen...want als we dat faillissement niet hadden gehad, hadden we ook nooit ons vorig huis weggedaan en hadden we dus nooit dit huis gekocht...zo zie je maar, always look on the bright side of life tutu tutu tututututu ...

Het weekend na de 19e gaan we dan ook al verhuizen...en zo stilaan kamer per kamer afwerken...er is veeeeeel schilderwerk en we willen het ditmaal echt wel allemaal direkt goed en kwalitatief doen dus het mag wat rustiger aan dan...op maat gemaakte gordijnen, kwaliteitsverf, deftige vloeren...en we hebben ruimte genoeg om te leven dus we kunnen het echt wel rustig kamer per kamer doen op die manier...geen probleem!

Ik zal blij zijn dat we verhuizen! Dan zijn we eindelijk af van die lawaaierige bovenburen die mijn kids wakker houden...dan zitten we terug meer privé en dus op ons eigen...geen gluurders in de tuin, geen lastige bovenburen die denken dat ze hier alleen wonen en dus maar met de deuren gooien in de gang...het zal deugd doen om in een "stil" huis te wonen...

Dus het aftellen kan beginnen! En jullie kunnen dan vanaf dan terug mee genieten van de voor en na foto's...dus tellen jullie mee af ?

 

Groetjes x

13:51 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Tuurlijk doen we dat! Niks zo leuk als een fijn nieuw begin! Enne...die datum zou ik wel goed kunnen onthouden...de dag erná word ik namelijk 50! hahahahahaa!
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 25-11-09

Natuurlijk tel ik mee af. Niks is leuker dan een nieuw begin, en dat hebben jullie nu wel verdiend !

Ik kijk ook al uit naar de foto's, want je weet, mijn nieuwsgierige ikje moet op tijd en stond te eten krijgen ;-)

Dikke knuffels xXx

Gepost door: Mamapippa | 25-11-09

Ik kom hier voor het eerst en krijg meteen al zo'n spannend nieuws. Waw!

Veel succes met jullie nieuwe thuis!

Gepost door: veerle | 25-11-09

Alle succes met de schilderwerken.
Op FB vind je ook foto's van ons schilderwerk

Gepost door: Tommy | 26-11-09

hallo Yep ik tel mee af eerst de feestdagen en dan zal het vlug verhuisdag zijn , een heel nieuw begin in 2010 voor jullie :-))
groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 26-11-09

Er gaat niks boven een eigen nest hé ! Je ziet dat alles toch nog ineens mooi ineenvalt hé.

Gepost door: stine | 26-11-09

De commentaren zijn gesloten.