23-11-09

Slecht weer vandaag

Ja het paard van Sinterklaas is populair vandaag..amai wel helemaal ander weer dan het weekend zeg...en we hebben dan ook genoten van het weekend!

Zaterdag zijn we een beetje gaan Ikea'en en 's avonds lekker gaan pizza eten bij mijn ex stiefmoeder met haar nieuwe vriend.

Zondag rustig allemaal samen opgestaan en uitgebreid ontbijt, nadien een flinke wandeling van 5km om een beetje uit te waaien en om ons oudste een beetje te leren fietsen maar helaas...dat was een beetje eraan voor de moeite...ze heeft de klik nog niet gemaakt. Ze hangt helemaal schuin op haar fietsje en slaat onmiddellijk in paniek als ze nog maar denkt dat ze gaat vallen of als ze het idee heeft dat papa haar loslaat dus...blijven oefenen...Misschien iemand tips?

Na het gezelllige middageten ging dan de telefoon en ventje mocht uitrukken voor zijn werk...mama en dochter hebben dan genoten van de heerlijke elfenfilm van Tinkerbel en de verloren schat...zalige film met veel humor en prachtige beelden! Dotje en ik genoten enorm van elkaar in de zetel terwijl de kleine protje haar middagdut deed.

En toen werd het waaierig, winderig en nat....veel lawaai buiten, veel beweging en veel getier...maar dat kon ons niet deren: lekker binnen in de warmte met kaarsjes en heerlijke spaghetti....meer moet dat niet zijn :-)

Groetjes x

10:03 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

bij ons heeft het gestormd.
piet heeft zijn zakken van het dak laten vallen en mijn bloembakken daardoor verenueerd

Gepost door: Tommy | 23-11-09

Hallo Vrouwtjelief Het is geen weer om een hond door te jagen zeggen we hier.
We zullen het maar aangenaam binnen maken.
Nog een fijne maandag verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 23-11-09

De commentaren zijn gesloten.