19-10-09

Op een goede gezondheid...

Pfff over een avontuurlijk weekend (lees maar hele week) gesproken!

Vorige week was ik grieperig, misselijk en hoofdpijnerig. Gelukkig moest ventje vrijdag pas om 14u beginnen en had hij mij in de voormiddag terug naar bed gestuurd zodat ik wat kon bekomen :-)

Ventje moest dan om 14u beginnen tot 00u 's nachts...moest lees je inderdaad want...om half 7 's avonds telefoon: schatteke ik ben al gestopt met werken...ikke dus kei blij en opgewonden: ah, wanneer ben je dan thuis?

Het volgende antwoord had ik dus niet zien aankomen: Tjah, ik vrees pas morgen want ik zit op spoed en ik moet een nachtje blijven! Ik kan u verzekeren, op zo'n moment krijg je koud en warm zweet tegelijk (gelukkig reukloos) en weet je dus effe niet meer op welke zetel of stoel je zit.

Wat bleek: ventje zijn arm was in een zuigdarm gesukkeld en helemaal vacuum getrokken met als gevolg een lelijke gevlekte en gezwollen arm die hij nu de hele tijd moet omhoog houden...Hij moest een nachtje blijven ter observatie ivm gifstoffen en nieren en nog een hele medische uitleg waar ik niet echt naar geluisterd heb omwille van dat zweet :-)

Gu arm na ongeval okt 2009 001

 

Hij lag wel in een ziekenhuis in Genk en vermits dat niet bij de deur is vroeg hij zaterdag dus of hij naar Lier mocht gaan en dat mocht maar hij moest nog een nachtje blijven!!!! Gelukkig waren ze in Lier iets gemoedelijker en "verstandiger" en vonden ze het dus niet nodig dat hij nog een nachtje eenzaam in zo'n veel te klein en veel te wit bedje moest blijven en mocht ik hem dus meenemen :-)

Gisteren dan maar een rustdagje ingecalculeerd en wat krijgt ondergetekende dan? Inderdaad een migraine aanval...kon er ook nog wel bij ...

Dus vanaf vandaag hoop ik op een gezondere week voor heel mijn gezinnetje...

Groetjes x

11:54 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Pieps
Toevallig op je blog gekomen :) ziet er een leuk blogje uit !
grtz

Gepost door: Katleen | 19-10-09

Hoi, ik hoop met je mee :-)
Hopelijk is alles snel weer in orde!

Gepost door: Ri@ | 20-10-09

Ne mens mag echt ni te lang gerust zijn hé !
We duimen met je mee !!!

Gepost door: stine | 20-10-09

De commentaren zijn gesloten.