12-10-09

As usual...

Bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorige postje...of het ooit goedkomt kunnen we alleen maar hopen hé...Hoop doet leven!

Voor de rest gaat hier alles zijn gewone gangetje...gisteren onverwacht nog een leuke zondagmiddag gehad..vrienden over de vloer gehad en een wandeling van 5km gaan doen tussen de regenvlagen door (wij dus veel geluk gehad) en nadien een lekkere warme ovenschotel gegeten die al klaar stond te wachten :-)

Vanmorgen gaan werken en nu beetje aan t luieren thuis want ik zit met een beetje hoofdpijn (lees maandelijkse periode en liefst zonder te lachen ja!!!) en ben dus niet van plan om vandaag nog veel te doen...ons protje slaapt momenteel en dotje is naar school dus meer moet dat niet zijn.

Deze week moet ik redelijk veel werken en tussendoor komen er nog mensen kijken en praten voor die zonnepanelen...druk weekje...zonder veel afleiding...moet ook al eens gebeuren natuurlijk

Dus ga ik deze week wat rondsnuffelen in blogland op zoek naar leuke, grappige postjes om mijn gedachten te verzetten...wie laat mij het hardste lachen met zijn/haar postje????

Groetjes x

14:43 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

euh.. hihihi.. nee.. da was geen lachske.. da was een kriebelke.. echt waar. en lachen in blogland..? http://dalfabetischewanorde.wordpress.com schijnt echt goed te zijn.. zo grappig en gevat.. naart schijnt hé.. allez.. dikke amuseerunogknuffel.. xx

Gepost door: bart | 13-10-09

Het is weer een tijdje geleden, maar eindelijk eens tijd voor een bezoekje, alles goed hier?
Liefs Suusje

Gepost door: Suus | 13-10-09

goeie morgen Vrouwtjelief hopelijk iets minder hoofdpijn vandaag en dat zonder te lachen neergeschreven hoor :-)
het wordt druk deze week, op tijd even ontspannen hé
groetjes

Gepost door: borriquito | 13-10-09

Dat het een ontspannen en leuk weekend mag worden
groetjes

Gepost door: duly | 16-10-09

Hey Vrouwke, Deze week kon ik zelf wel een opkikkerke gebruiken. Dus op mijn blog zal je niet veel positieve berichten gevonden hebben.
Met mijn moeder gaat t ondertussen wel beter, maar t blijft toch afwachten wat de toekomst nog brengt.
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 18-10-09

De commentaren zijn gesloten.