07-10-09

Nachtrust...of het ontbreken ervan

Geeeeeuw....snurk....geeeeeeeuwwwww.....ggggooaaaaaaaaaaappppppp...

De nachtrust is hier nog steeds niet weergekeerd...tutjes, papjes, droompjes en snurkers het komt hier allemaal aan bod...kwestie van een nacht vol avontuur te hebben hé :-)

Nu op zich weten we wel dat dat van voorbijgaande aard is en dat er ooit beterschap in zit maar t begint op t gemoed te werken...en ja we trappen telkens in de val...tegen elkaar op discussieren wie nu eigenlijk het meest moe is en wie het meeste doet en...zo flauw van ons, ik geef het toe...we weten het zo goed als je moe bent valt er niet te praten en te discussieren...dan moet je gewoon slaap bij inhalen wanneer het kan en elkaar een beetje mijden als het nodig is....

Net zoals gisterenavond dus...de avondmaaltijd konden we niet echt gezellig noemen...beetje bekvechten, beetje mokken en een beetje geeuwen...ach ja t hoort erbij hé...elk gezinnetje staat er wel eens voor....

Dus ik neem mij bij deze voor...ik ga niet meer in de val trappen! Sorry schatteke...ik had beter moeten weten...we zijn te moe om ook maar "iets" te bespreken...het spijt me!

Knuffel x

11:15 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

due jkfei dskd zpz skd!! :-) djei zaappl djdap màeu sk fizo opfez.. hdheyç!! ffjj jh.. akdep dked aif da--^.. ffki.. oei.. wa nu.. mijn Orgastisch Klavier zet z'n letterkes verkeerd.. en net nu ik het grote neiuwe heb verkondigd.. jammer.. 't zal voor de volgende keer zijn.. enne.. gene ruzie maken hé.. of ik zal is afkomen.. :-)

Gepost door: Bart | 07-10-09

Hoi Vrouwke, de goeie voornemens zijn er dus al, dan ook nog doen hé!
Slaaptekort vreet aan een mens. Ik heb er ook een hele tijd last van gehad.
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 07-10-09

puhh

Gepost door: Tommy | 08-10-09

De commentaren zijn gesloten.