30-09-09

Geheimpje..eitje...tik tok

Zoeoeoeoeoeoeoeoef...pfffffffffiiiiiiiiiieeeeeeeuw...zag je dat? Heb je het zien vliegen....amai...pas op, bukken!!!! Pfew net op tijd.........Hoe zag je het niet? Je hebt het toch wel horen suizen in uw oren zeker?

Jaja de kogel is door de kerk !!! Het eitje is eruit gekomen...eindelijk want amai zo jeuken zeg...en t begon al te barsten en te kraken...straks zou ik nog gewond geraakt zijn en had ik nog een keertje naar t ziekenhuis gemogen...tjah en dan hadden jullie nog een beetje langer mogen wachten op het grote nieuws zeg :-)

Maar t is dus allemaal officieel nu en dan mag het ook verteld worden hé...eerder was dat niet het geval en kon ik dus nog niks zeggen...Nu, ik zal eens iets zeggen hé...ja kwebbel zeg het eens...ik vind dat ik heel lang heb kunnen zwijgen...iets dat ons de laatste 2 weken heeft bezig gehouden en ikke, ik ja, ik mocht niks zeggen pfff...dat was een zware beproeving zene pfew....maar nu mag het dus in het openbaar gebracht worden en ikke blij :-)

Voila, dat lucht op zeg...pfew ... eitje uit de poep en nu kunnen we verder...

En nu ga ik dus een beetje strijken....dada

Groetjes x

09:24 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

29-09-09

Aan ' t werk

Vanaf 1 oktober is t gedaan met de rust, gedaan met t schoon leven...vanaf 1 oktober is mijn zwangerschapsverlof namelijk weeral gedaan...terug aan t werk dus vanaf dan..met zeep onder mijne buik zoals ze vroeger zeiden als je niet naar school wilde.

Nu ik wil graag terug beginnen werken zene, mijn klantjes terugzien en hun verzorgingskes terug opnemen (ik zal mijn werk hebben na 6 maanden verwaarlozing van gelaatjes en voetjes amai...) maar dat ik mijn kindjes moet achterlaten dat zal iets anders worden. Nu ze zijn in goede handen bij hun papa 's avonds uiteraard maar toch...ikke de controle afgeven...oela...dat wordt stressen die eerste avond, dat weet ik nu al...maar t gaat ook wel een beetje genieten zijn zo zonder kids eventjes weg zijn...

Over weg zijn gesproken...vrijdag staat er een concertje voor mijn ventje en ik op t programma...kindjes voor de eerste keer naar de babysit...ook dat gaat weer een hele stap zijn...maar toch gaan we genieten...voor het eerst in 6 maanden als koppel alleen op stap, als koppel alleen in huis 's nachts (we mogen dus zoveel lawaai maken als we willen) en als koppel alleen ontbijten...iets om naar uit te kijken...ik loop al warm, ik voel het hihi...

Vrijdag gaan we dus helemaal uit de bol gaan woehoe....jaja vrouwtjelief kent er soms wel wat van...zo'n braaf huismoederke als ik ben in de week, zo'n wulpse concertgriet ga ik zijn op vrijdagavond lol :-)

Genoeg vooruitzichten dus...nu genieten van wat gaat komen, dan genieten op de moment en dan nog wat nagenieten...ik ga een leuke 2 weken tegemoet!

Groetjes x

PS: amai dat ei begint hier te barsten en te kraken...

13:21 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

28-09-09

Hard gekookt of zacht gekookt?

Goh dat ei begint eigenlijk wel serieus te jeuken..niks voor mij om daar zo lang mee rond te lopen...en ik kan het niet leggen zonder dat iemand het weet natuurlijk :-)

 

eieren13

Nog even...nog heel even...misschien weet ik woensdag meer of ik iets kan zeggen of niet...maar t gaat alleszins niet lang meer duren...

't is te hopen want het jeukt toch zo enorm pffff... en neen krabben is in dit geval geen optie!

Groetjes x

 

Ps: nog curieuser intussen hihihihihhi Foei vrouwtjelief foei...

13:33 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

25-09-09

Nachtelijke avonturen

Toen we 10 jaar geleden aan kinderen begonnen te denken had ik maar één angst en dat waren de vroege ochtenden...ik ben namelijk iemand die heel moeilijk kan opstaan..ik ben er zo ééntje die haar wekker 10x laat aflopen voor ik effectief uit bed kruip om dan op t gemakje een toiletbezoekje te doen. Eten en haasten dat kende ik niet 's morgens...en in het weekend stonden mijn ventje en ik nooit op voor 10u

Dus vandaar mijn toch wel "gegronde" angst dat ik het niet ging kunnen om voor mijn babietjes zo vroeg op te staan. Iedereen stelde mij echter gerust met te zeggen dat dit echt wel went, dat je daar in meegroeit en dat dat dus best zou meevallen...maar dat geloven wilde ik niet echt, ze gingen mij niet foppen zene! Nu achteraf bekeken bleek dat niet nodig te zijn, die angst, want ik heb het geluk dat mijn kindjes lange slapertjes zijn...t zal in de genen zitten zeker :-)

Maar wat wel dik tegenviel en waar niemand mij voor gewaarschuwd had was dat het korte nachten zouden zijn...ik had nog nooit iemand horen vertellen over 10x eruit moeten voor een tutje te geven, nachtelijke toiletbezoekjes van de oudste, hongeraanvallen van de jongste. Ook heb ik nooit iemand horen vertellen over babietjes die 's nachts klaar wakker zijn en met hun beentjes liggen te wiebelen van opwinding om te spelen...Inderdaad onze jongste deze nacht, klaarwakker...en lichtjes agressief...pitsen, krabben en ... bijten want ja....de tandjes laten zich voelen...en dan is het helemaal niet leuk om te slapen natuurlijk...

Wanneer werd dit aan mij verteld? Wie ging mij vertellen dat je niet vroeg moest opstaan maar dat je eigenlijk helemaal niet sliep tijdens de nacht als ze ziek zijn of tandjes krijgen? Jaja nu komen ze allemaal af natuurlijk...nu vertellen ze het ook als ik het erover heb... TE LAAT dus... !!!!!

Ach Vrouwtjelief, hoor ik jullie nu denken...en wat als ze je het verteld hadden? Had je dan geen kids gekocht...had je dan altijd alleen gebleven met uw ventje, genietend van het lange slapen?

Mmmm....neeeeeeen natuurlijk niet want dan had ik nooit kunnen genieten van de gibbergeluidjes hier in huis, de kleine kreetjes van geluk, de glimlach tot achter hun oren, de knuffels en de kusjes...daar doen we het uiteindelijk voor...

....en die slapeloze nachten? Die zullen we er dan maar bijnemen zeker :-)

Groetjes x

11:27 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

24-09-09

Een gat is een gat...

Voor diegene die hier de laatste dagen zijn komen lezen is het misschien al opgevallen dat het woord "gat" hier nogal veel vermeld wordt...en inderdaad dat is eigenlijk niet van mijn gewoonte. ik zou normaal eerder het woordje "poep" of "achterste" gebruiken want zo ben ik nu eenmaal opgevoed :-)

Maaaaar...er is uiteraard een reden waarom dat woord hier tegenwoordig nogal valt en dat heeft alles te maken met mijn eigenste zelfve onzekerheid...jaja lach maar...

Na mijn zwangerschap geraakte ik stilaan terug in mijn eigen lichaam, t velleke paste terug zoals het moest en t feit dat ik p een vetvrij dieet moest hielp daar ook opvallend bij uiteraard...geen vet eten wilt zeggen, geen vet op de billen hé :-)

Maar na de operatie waren mijn buikspieren uiteraard buiten vorm (waarvoor dank stomme chirurg!) en toen mocht ik ineens terug alles beginnen eten en tel daar de vakantie naar Italië nog bij en je komt uit bij een: vormeloze, afgeronde Vrouwtjelief!

Op alle vakantiefoto's in bikini lijk ik wel het gekende (uit onze jeugd uiteraard) Michelin ventje...het is niet om aan te zien...en daar hoort dus het te grote "gat" bij...vandaar dus dat dat woord regelmatig valt, niet te doen!

Bibendum

De weegschaal heb ik al buitengegooid intussen want die kon er toch niet meer mee lachen...en laat het nu net humor zijn dat ik nu nodig heb, niet waar.

Dus vanaf heden...noteer het in uwe agenda (als je die hebt, en anders schaf je u er nu des ene aan, je hebt nog chance t zijn nog schoolagenda's op t moment!) Vrouwtjelief gaat op dieet!!!!!!!!!!

Ik moet het hier neerschrijven anders gaat het er weer niet van komen...en dan gaat er nog ene niet lachen vermoed ik...samen met die weegschaal dan zeker :-)

Groetjes x

10:45 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

23-09-09

Zakdoek leggen, niemand zeggen

Ik zit met een ei...een serieus ei...en ik wil het eruit maar t probleem is...t is nog veel te vroeg...t mag er helemaal niet uit!!!!

Hoe doen we dat dan hé? Wat moet ik nu met mezelf..want geloof me, het is moeilijk lopen en zitten met zo'n ei half uit uw gat, half in uw broek :-)

Neen even serieus...ik zit met een geheimpje en mag het met niemand delen. Iemand die mij goed kent weet dan ook dat ik aan het afzien ben, want ik iets niet mogen vertellen pffffffieeeeeuw ... eigenlijk kunnen die woorden bij mij niet in 1 zin zeg maar...

En toch, toch ga ik mijn best doen...het is een mooi geheim, een groot geheim...maar als de wereld het mag weten...dan gaat ge er eentje horen roepen...koop jullie maar al oordopjes tegen die tijd want jullie zullen het geweten hebben tegen dan :-)

Maar voor het zover is...mondje toe...sleuteltje weg :-)

 

Groetjes

 

PS: heb ik jullie nieuwsgierig genoeg gemaakt?

09:36 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

21-09-09

Breek de stilte

Het heeft lang genoeg geduurd...nu is het gedaan...luid de klokken...hier komt een nieuw postje ...

Jaja we vinden terug gaatjes om te komen schrijven. De vakantie was enorm gevuld en gaf dus geen ruimte maar nu de schoolroutine is teruggekeerd, ons kleinste dotje haar ritme een beetje op plooi is...ja nu heb ik terug een beetje ruimte voor mijn "creativiteit" uhum uhum...

Dus strijk jullie plooien maar glad en vlij u op uw gat...ge gaat hier wat te lezen hebben de komende tijd :-)

"Oei, oei" zie ik jullie al denken, "wat heeft ze nu allemaal te vertellen"...Niks ernstigs, niks geschiedenismakend maar gewoon de alledaagse dingen die mijn zieltje beroeren zou ik zeggen.

Ik had al dikwijls een verhaaltje klaar, dikwijls een kronkeltje dat ik wou neertypen maar het kwam er niet van...dus nu hoop ik, eens dat ik begin te schrijven dat dit allemaal terug boven komt uiteraard...wishfull thinking, I know...want het mag gezegd worden, bij elke bevalling verliest een vrouw volgens mij toch echt wel wat hersencellen...nu spreek ik misschien tegen mijne eigen winkel maar t is wreed waar. Autorijden gaat niet vlot meer (het spijt mij verkeersmensen), iets onthouden is nog erger dan een vergiet vullen met water, en ga zo maar door...

Nu soit...hetgeen ik wel kan onthouden zal ik hier dus vanaf nu komen neerpennen hoor...kwestie van jullie wat bezig te houden uiteraard!

Groetjes x

 

 

18:42 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |