30-09-09

Geheimpje..eitje...tik tok

Zoeoeoeoeoeoeoeoef...pfffffffffiiiiiiiiiieeeeeeeuw...zag je dat? Heb je het zien vliegen....amai...pas op, bukken!!!! Pfew net op tijd.........Hoe zag je het niet? Je hebt het toch wel horen suizen in uw oren zeker?

Jaja de kogel is door de kerk !!! Het eitje is eruit gekomen...eindelijk want amai zo jeuken zeg...en t begon al te barsten en te kraken...straks zou ik nog gewond geraakt zijn en had ik nog een keertje naar t ziekenhuis gemogen...tjah en dan hadden jullie nog een beetje langer mogen wachten op het grote nieuws zeg :-)

Maar t is dus allemaal officieel nu en dan mag het ook verteld worden hé...eerder was dat niet het geval en kon ik dus nog niks zeggen...Nu, ik zal eens iets zeggen hé...ja kwebbel zeg het eens...ik vind dat ik heel lang heb kunnen zwijgen...iets dat ons de laatste 2 weken heeft bezig gehouden en ikke, ik ja, ik mocht niks zeggen pfff...dat was een zware beproeving zene pfew....maar nu mag het dus in het openbaar gebracht worden en ikke blij :-)

Voila, dat lucht op zeg...pfew ... eitje uit de poep en nu kunnen we verder...

En nu ga ik dus een beetje strijken....dada

Groetjes x

09:24 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

VROUWTJELIEF GOEDE MIDDAG
DAT ZAL WEL
DEUGD DOEN
EN WAT
ZAT ER
IN DAT
EITJE ??
GROETJES
MICKEY

Gepost door: mickey | 30-09-09

Hallo Vrouwtjelief Dat zal een opluchting zijn het eitje uit de poep
Nog een fijne strijk verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 30-09-09

Blij dat dat eitje eruit is, 't moet pijnlijk zijn op 't laatste :-)

Voor vrijdag wens ik je veel wulpsheid toe, geniet ervan !

Maar wat zat er in dat eitje ???

Gepost door: Mamapippa | 30-09-09

Hoi, enne??? ik ben niks wijzer geworden, hoor. Of valt er iets tussen de regels te lezen misschien?
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 30-09-09

ahjamaarzoniehé... ik kom persoonlijk een dozijn eieren in uw poep steken als ge nie rappekes zegt wat het grote geheim nu is.. ik bent just van mijn stoel gevallen van opwinding.. ik dacht nu gaat het komen.. vier keer herlzen en er staat niks in.. gijzijterookeentje.. nagels..? ik heb den helft van mijn vingers al opgeknabbeld.. 't is geen zicht.. ik slaap niemeer.. ik krijg geen hap meer binnen.. en over mijn humeur maar te zwijgen.. nee. 't is schoon zo een geheim bewaren en er niks over zeggen.. hou u almaar vast.. ik kom af met mijn dozijn eieren.. ;-)

Gepost door: Bart | 30-09-09

De commentaren zijn gesloten.