29-09-09

Aan ' t werk

Vanaf 1 oktober is t gedaan met de rust, gedaan met t schoon leven...vanaf 1 oktober is mijn zwangerschapsverlof namelijk weeral gedaan...terug aan t werk dus vanaf dan..met zeep onder mijne buik zoals ze vroeger zeiden als je niet naar school wilde.

Nu ik wil graag terug beginnen werken zene, mijn klantjes terugzien en hun verzorgingskes terug opnemen (ik zal mijn werk hebben na 6 maanden verwaarlozing van gelaatjes en voetjes amai...) maar dat ik mijn kindjes moet achterlaten dat zal iets anders worden. Nu ze zijn in goede handen bij hun papa 's avonds uiteraard maar toch...ikke de controle afgeven...oela...dat wordt stressen die eerste avond, dat weet ik nu al...maar t gaat ook wel een beetje genieten zijn zo zonder kids eventjes weg zijn...

Over weg zijn gesproken...vrijdag staat er een concertje voor mijn ventje en ik op t programma...kindjes voor de eerste keer naar de babysit...ook dat gaat weer een hele stap zijn...maar toch gaan we genieten...voor het eerst in 6 maanden als koppel alleen op stap, als koppel alleen in huis 's nachts (we mogen dus zoveel lawaai maken als we willen) en als koppel alleen ontbijten...iets om naar uit te kijken...ik loop al warm, ik voel het hihi...

Vrijdag gaan we dus helemaal uit de bol gaan woehoe....jaja vrouwtjelief kent er soms wel wat van...zo'n braaf huismoederke als ik ben in de week, zo'n wulpse concertgriet ga ik zijn op vrijdagavond lol :-)

Genoeg vooruitzichten dus...nu genieten van wat gaat komen, dan genieten op de moment en dan nog wat nagenieten...ik ga een leuke 2 weken tegemoet!

Groetjes x

PS: amai dat ei begint hier te barsten en te kraken...

13:21 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hahaha, wulpse concertgriet, go on babe!!

Gepost door: Danique | 29-09-09

De commentaren zijn gesloten.