24-09-09

Een gat is een gat...

Voor diegene die hier de laatste dagen zijn komen lezen is het misschien al opgevallen dat het woord "gat" hier nogal veel vermeld wordt...en inderdaad dat is eigenlijk niet van mijn gewoonte. ik zou normaal eerder het woordje "poep" of "achterste" gebruiken want zo ben ik nu eenmaal opgevoed :-)

Maaaaar...er is uiteraard een reden waarom dat woord hier tegenwoordig nogal valt en dat heeft alles te maken met mijn eigenste zelfve onzekerheid...jaja lach maar...

Na mijn zwangerschap geraakte ik stilaan terug in mijn eigen lichaam, t velleke paste terug zoals het moest en t feit dat ik p een vetvrij dieet moest hielp daar ook opvallend bij uiteraard...geen vet eten wilt zeggen, geen vet op de billen hé :-)

Maar na de operatie waren mijn buikspieren uiteraard buiten vorm (waarvoor dank stomme chirurg!) en toen mocht ik ineens terug alles beginnen eten en tel daar de vakantie naar Italië nog bij en je komt uit bij een: vormeloze, afgeronde Vrouwtjelief!

Op alle vakantiefoto's in bikini lijk ik wel het gekende (uit onze jeugd uiteraard) Michelin ventje...het is niet om aan te zien...en daar hoort dus het te grote "gat" bij...vandaar dus dat dat woord regelmatig valt, niet te doen!

Bibendum

De weegschaal heb ik al buitengegooid intussen want die kon er toch niet meer mee lachen...en laat het nu net humor zijn dat ik nu nodig heb, niet waar.

Dus vanaf heden...noteer het in uwe agenda (als je die hebt, en anders schaf je u er nu des ene aan, je hebt nog chance t zijn nog schoolagenda's op t moment!) Vrouwtjelief gaat op dieet!!!!!!!!!!

Ik moet het hier neerschrijven anders gaat het er weer niet van komen...en dan gaat er nog ene niet lachen vermoed ik...samen met die weegschaal dan zeker :-)

Groetjes x

10:45 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

vrouwtjelief goede morgen.... oei oei...maar er zijn er waar ge alles moogt bij eten ! En die weegschaal kan daar toch niks aan doen ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 24-09-09

VROUWTJELIEF GOEDE MORGEN
OCH...ER MOET
TOCH WAT
VLEES AAN ZIJN
ZEGGEN ZE TOCH
VEEL SUCCES
EN MOET IEDEREEN
MEEDOEN THUIS ??
GROETJES
MICKEY

Gepost door: mickey | 24-09-09

hoi V ... niet teveel een ideaal nastreven maar op een gezonde manier.
Ik begrijp het, ik ben door omstandigheden 25 kg kwijt en dat was de goeie manier niet.
Ik ben wel blij met het figuur nu maar eerst aan jezelf denken en daarna lijnen.
Nen bascuul bekijk ik ook altijd met mijn rug zenne ;-)
succes en zonnekes
en het compliment was gemeend want het is waar toch!

Gepost door: Sunny-Kay | 24-09-09

motivatie Misschien jezelf een beloning geven na x aantal kilo's,ik ben sinds maandag terug de goeie weg op ! Manlief geeft mij een WII met alleseropeneraan als ik 10 kilo kwijt ben !

Gepost door: stine | 24-09-09

euhmmm, je doet dat enkel en alleen voor uzelve, of te wel doede dat niet !
Euhmmm, was dat dat ei in ene keer ?

Allee proficiat met uw bevalling dan nog eens hé
;-)

Gepost door: Tommy | 24-09-09

De commentaren zijn gesloten.