21-09-09

Breek de stilte

Het heeft lang genoeg geduurd...nu is het gedaan...luid de klokken...hier komt een nieuw postje ...

Jaja we vinden terug gaatjes om te komen schrijven. De vakantie was enorm gevuld en gaf dus geen ruimte maar nu de schoolroutine is teruggekeerd, ons kleinste dotje haar ritme een beetje op plooi is...ja nu heb ik terug een beetje ruimte voor mijn "creativiteit" uhum uhum...

Dus strijk jullie plooien maar glad en vlij u op uw gat...ge gaat hier wat te lezen hebben de komende tijd :-)

"Oei, oei" zie ik jullie al denken, "wat heeft ze nu allemaal te vertellen"...Niks ernstigs, niks geschiedenismakend maar gewoon de alledaagse dingen die mijn zieltje beroeren zou ik zeggen.

Ik had al dikwijls een verhaaltje klaar, dikwijls een kronkeltje dat ik wou neertypen maar het kwam er niet van...dus nu hoop ik, eens dat ik begin te schrijven dat dit allemaal terug boven komt uiteraard...wishfull thinking, I know...want het mag gezegd worden, bij elke bevalling verliest een vrouw volgens mij toch echt wel wat hersencellen...nu spreek ik misschien tegen mijne eigen winkel maar t is wreed waar. Autorijden gaat niet vlot meer (het spijt mij verkeersmensen), iets onthouden is nog erger dan een vergiet vullen met water, en ga zo maar door...

Nu soit...hetgeen ik wel kan onthouden zal ik hier dus vanaf nu komen neerpennen hoor...kwestie van jullie wat bezig te houden uiteraard!

Groetjes x

 

 

18:42 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hihi.. mss sterven er er een paar hersencellen.. maar het gevoel voor humor wordt er beter op.. blij dat je weer terug bent.. dikke knuff..

Gepost door: Bart | 21-09-09

hallo vrouwtjelief ben al benieuwd
foei, ons zo in spanning laten :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 22-09-09

De commentaren zijn gesloten.