20-07-09

Pfff nachtmerries...

ik haat ze...ik heb er alleen maar last van als ik slechte nachten heb, ttz onderbroken nachten en laat dat nu net vannacht geweest zijn.

Onze oudste heeft mij 2x uit mijn bed gehaald, mijn snurker hield mij wakker en toen was het vroege ochtend (lees 5u) en kreeg de jongste honger natuurlijk...dus die korte slaapjes tussendoor werden rijkelijk gevuld met een aantal nachtmerries.

De meeste weet ik niet meer maar wel de laatste: ik droomde dat mijn ventje mij had bedrogen en het kwam opbiechten...bah...van waar komt dat nu weer ineens vandaan!

Ze zeggen dat dromen iets betekenen waar je onbewust mee bezig bent...raar, vreemd, ik weet het niet. Is het misschien omdat afgelopen een week een vriendin me kwam vertellen dat ze al jaren aanhield met een getrouwde man? Ben ik er teveel mee bezig geweest dan ... onbewust dan toch want momenteel houden mij heel andere dingen bezig...

Bijvoorbeeld mijn broertje dat hier een 14-tal dagen aan het logeren is omdat hij vakantiewerk doet op ventje zijn werk, de vertroebelde (lees maar: onbestaande) relatie met mijn vader, de betere verstandhouding met mijn moeder...dingen genoeg om over te tobben...maar mijn ventje die vreemdgaat...tiens, tiens, moet hem seffens eens aan de tand voelen als hij wakker wordt :-)

Groetjes x

09:13 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Dromen is verwerken, er is dus veel te doen.

Gepost door: Danique | 20-07-09

Hoi, Volgens mij droomt een mens elke nacht, maar kan men t zich niet altijd herinneren. Als je ergens mee zit of veel mee bezig bent, zal dat tijdens je dromen weer opduiken... weliswaar niet altijd in de reële versie!
Voor vannacht wens ik je alvast 'sweat dreams' :-)

Gepost door: Ri@ | 20-07-09

Het is weer een tijdje geleden, maar het was dan ook te mooi weer, of ik had het weer eens veel te druk!
In ieder geval een fijne dag!

Liefs Suusje

Gepost door: Suus | 22-07-09

Als 't alleen maar in uw dromen is, is't ni zo erg, he ;-)

Gepost door: els | 22-07-09

Dromen kunnen ook... een uiting zijn van angsten...misschien ben je er niet eens bewust van, maar is de drukte nu met al die zorgen er de oorzaak van dat je je beseft dat je gelukkig je ventje nog hebt op wie je kunt vertrouwen...en dan komt dus in je droom de angst eruit dat dat niet meer zo zou zijn, bijv, omdat ie vreemdgaat en je dat niet pikt of zo. Dromen kunnen op een hoop manieren verklaard worden.
En ja hoor...ik vermaak me altijd wel als vriendlief de hort op is en ik een weekend het rijk voor mezelf alleen heb...maar ik heb altijd al heel goed met mezelf op kunnen schieten hahahahaa!
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 25-07-09

Da's waarschijnlijk een raar gevoel als je dan wakker wordt. Gelukkig zijn dromen bedrog. Misschien ben je er dan toch onbewust mee bezig en uit dat beetje angst zich, tijdens de korte slaapjes.
Voor de volgende nachten wenst ik je veel slaapgenot toe !
xXx

Gepost door: Mamapippa | 25-07-09

De commentaren zijn gesloten.