08-03-09

Het is feest...

hartjeslijn6

 

Vandaag zou het feest moeten zijn :-)....Ventje en ik zijn vandaag 13 jaar samen...niet normaal hé...ik voel mij al oud haha :-)

Neen even serieus, 13 jaar ,verliefd, verloofd, getrouwd, kindjes, we deden het al allemaal. Hebben al een eigen zaak gehad, een faillissement, een eigen huis...Normaal is 13 een ongeluksgetal maar wij zijn zelfs op een 13e getrouwd dus voor ons geen ongeluk op dat gebied :-)

Vieren doen we het niet echt elk jaar...toen we 10 jaar samen waren wel natuurlijk maar nu is het niet echt speciaal hé. Trouwens ventje is gaan werken vandaag en een 12 uren shift dus veel energie zal er niet overblijven om dit te vieren. Is ook niet nodig...elke dag samen is feest voor ons kuch kuch...neen eerlijk, we zijn fier dat we het zolang al volhouden...als je onze vriendenkring beziet in die jaren blijven er niet veel "originele" koppels over hoor...en we hebben allebei gescheiden ouders dus ook op dat gebied doen we het niet slecht hé :-)

vogeltjeskussen

 

hartjeslijn6

 

Het kijkdorp was vrijdag wel de moeite...we hebben heel wat opgestoken over het bouwproject en beginnen er nu echt wel serieus over na te denken. Eerst wel een bouwgrond vinden natuurlijk.

Gisteren wilde ik een beetje poetsen en strijken om dan 's avonds te gaan werken en wat was het gevolg: ik ben aan grote kuis begonnen: de keuken moest eraan geloven, de badkamer en de berging...

Ik moet je dan wel niet vertellen dat ik gisterenavond doodop was na mijn werk zeker :-)...vandaag dan maar beetje rustig aan doen, beetje strijken en beetje rusten.

Groetjes x

10:44 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hallo proficiat met jullie 13 jarig samenzijn !!
de grote kuis begonnen, druk bezig dan :-)
nog veel kuisgenot
groetjes

Gepost door: Borriquito | 08-03-09

De commentaren zijn gesloten.