06-03-09

A small step...

Ons huis is verkocht, een nieuwe auto hebben we al, huurhuisjes zijn we volop aan het zoeken en aan het bekijken...de volgende stap is nu: een bouwgrond...

We hebben het namelijk in ons hoofd gekregen om zelf te gaan bouwen. Is ook een goede mogelijkheid als we nu toch op zijn minst een jaar moeten gaan huren. We zijn nu ook volop aan het rondkijken voor aannemers en dergelijke en vanmiddag is zo één stapje in heel dat proces.

We gaan naar een kijkdorp kijken van een aannemersfirma en ons licht al eens opsteken zodat we een idee hebben hoeveel het ons allemaal kan kosten :-).

Die nieuwbouwprojecten waar we naar aan het kijken waren kwamen toch wel heel duur uit of waren veel te klein dus...en meer en meer mensen raden ons aan om zelf te bouwen zodat je het goedkoper kan maken. We zouden ook gaan voor houtskeletbouw...snel gebouwd, goedkoper en milieuvriendelijker naar het schijnt.

Hopelijk krijgen we wat fijne uitleg deze middag zodat we wat wegwijs geraken. Ik hou jullie alleszins op de hoogte!

Dit weekend niet direkt plannen buiten zaterdagavond werken en ventje gaat heel weekend werken waarschijnlijk. Dus misschien toch beetje rust?

Prettig weekend voor iedereen!

Groetjes x

09:05 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Houtskelet dat was ook ons eerste gedacht want sneller klaar. Momenteel zitten we in de eindfase van onze nieuwbouw en het is baksteen geworden want ons plan was bouwtechnisch niet mogelijk in houtskelet én véél duurder ...

Gepost door: stine | 06-03-09

amaai, dat zijn heuse plannen.
Dan hebben jullie desondanks toch nog veel kunnen overhouden aan de verkoop?

In Limburg zijn de huizen iets goedkoper, maar dat moet je natuurlijk ook zien zitten hé.
XXX

Gepost door: Tommy | 06-03-09

Amai, je blijft t wel druk hebben, precies. Hopelijk kom je ook nog wel aan wat rust toe!
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 08-03-09

De commentaren zijn gesloten.