01-02-09

Weekend

Het weekend sijpelt stilaan op zijn laatste door de trechter...het vat is bijna leeg...voor ons (dotje en ik) ging het deze keer wel heel traagjes...zo zonder papa/ventje.

Hij is soms een heel weekend gaan werken maar dan kunnen we hem tussendoor toch eens even knuffelen/zien of horen hé..nu moeten we het doen met smsjes en mmsjes..hij is zich wel aan het amuseren en daar ben ik wel blij voor. Dat hij zijn gedachten eens kan verzetten...op zijn jongensmanier...even zichzelf zijn en geen echtgenoot of papa...

Voor mij was het wel het uitgelezen weekend om babykleertjes te wassen, sorteren, strijken en in de kast of valies te leggen. En ik ben tot de constatatie gekomen dat ons "wondertje" nog wel wat slaappakjes kan gebruiken voor de eerste 3 maanden. Dus achtereen toch nog op pad voor wat spulletjes...Ook de dekentjes, lakentjes, wiegbekleding...allles is gewassen en gestreken en opgevouwd en ligt nu rustig te wachten op de komst van dat kleine wonder!

Ik heb me wel geamuseerd op die manier. Dotje genoot er ook wel van...ze helpt dan ook al flink mee. Zij mag de was uit het machien halen en aan mij geven om op te hangen...heel praktisch voor mij en zij doet het met veel plezier.

Vrijdag heeft ze van in Decathlon een hele ballerina outfit gekregen: tutu, beenverwarmers, kousen en bijpassende ballerinasloefjes uiteraard...en die heeft ze dan ook het hele weekend aangehad. En maar dansen, draaien en huppelen...ze genoot ervan...in de spiegel, in de living, in de keuken...overal :-)

En nu beginnen we een nieuwe week...een drukke week want deze week wordt er waarschijnlijk getekend voor de verkoop van ons huis. Jaja we hebben kopers gevonden en zijn bezig met hun voorschot bij de bank...en wij moeten dan dringend op zoek naar een tijdelijk onderkomen voor we iets nieuws kunnen zoeken om te kopen. Maar er wordt nog niet gejuichd zolang er niets op papier staat natuurlijk...ik hou jullie op de hoogte!

Groetjes x

20:16 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hallo, t weekend zit er inderdaad weer bijna op. Nog ff naar 'De smaak van De Keyser' kijken en dan slapen.
Jullie zullen wel blij zijn als echtgenoot/papa er straks of morgen weer zal zijn ...
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 01-02-09

Hé, dat ziet er in ieder geval goed uit. Veel succes met uw zoektocht. Mijn oudste zoon zijn huis in Kruibeke is nog niet verkocht. De vraagprijs moet nu wel naar beneden.
Groetjes,

Gepost door: gidsjoris | 02-02-09

De commentaren zijn gesloten.