29-01-09

Feestje

Dotje is intussen weer aan de beterhand en terug naar school. Ik ben nog altijd even moe maar daar gaat niet meer veel in veranderen de komende maanden vrees ik :-)

Ventje is zijn laatste dag aan het werken vandaag want morgen vertrekt hij op weekend voor een shortski...alles snowboard. Dinsdag komt hij pas terug...samen met een vriend, hopelijk amuseren ze hun een beetje, kan hij zijn gedachten even leegmaken.

Afgelopen weekend had ik een verrassingsfeestje voor hem georganiseerd. Je wordt maar een keer 40 uiteraard hé . We zijn met naaste familie en vrienden gaan eten in ons "stam" restaurant en nadien een avondje gaan stappen.

Mijn ventje wist van niks dus hij was wel verschoten toen hij eindelijk zijn blinddoek mocht afdoen in het restaurant. We waren met 22 in totaal en allemaal in het wit gekleed. Gaf alleszins veel bekijks :-)

Dat stapke in de wereld is uitgelopen tot 6u in de morgen en om 11u terug uit bedje dus...ja weinig slaap uiteraard...de nacht nadien dan nog eens op spoed gezeten gedurende de nacht, je raad het al...chronisch slaaptekort intussen :-)

Maar het was de moeite waard. Het was een zeer leuk feestje met de mensen die ons dichtbij staan en er zijn leuke foto's gemaakt (met mijn nieuwe Canon uiteraard)...leuke herinneringen...

Hup naar de volgende 40 jaar zou ik zeggen nu ...

Groetjes x

09:45 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

VROUWTJELIEF GOEDE MORGEN
BEST DE
PLEZANTE
DINGENS ONTHOUDEN
EN NU ZAL
HET WEL BETER ZIJN
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 29-01-09

vrouwtjelief...goede morgen allez...goed dat Dotje weer naar school is enne...die stapkes in de wereld lopen gewoonlijk uit hé ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 29-01-09

HAllo Vrouwtje Tof zeg zo een verassing feestje ,het zal vast plezand geweest zijn als het duurde tot in de vroege uurtjes ,en ja de andere dag is het dan even zwaar hé :-) maar dat hebben jullie weeral gehad en leuk zeg voor je man even naar de sneeuw ....misschien kan je terwijl bijrusten :-)
groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 29-01-09

Mijn man is in het begin van deze maand 30 geworden. Heb hem ook met vanalles en nog wat verrast! :-)

Gepost door: Lola | 30-01-09

hoi toch een beetje blij nieuws te lezen
de slaap kan je beter inhalen he
liefs en zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 30-01-09

Het zal wel verrassend geweest zijn voor hem. Toen mijn man 40 werd, heb ik hem een luchtballonvaart cadeau gedaan. Hij moet hem nog steeds gaan doen, waarschijnlijk dit voorjaar of in de zomer.
Prettig en rustig weekend !

Gepost door: Mamapippa | 30-01-09

Tof! Zo een verrassingsfeestje!

Nog een prettige verderzetting van het weekend toegewenst!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 31-01-09

De commentaren zijn gesloten.