21-01-09

Ik val in herhaling

Ik val in herhaling maar kan er niet aan doen...ben nog altijd even verbaasd...18 afspraken alleen al deze week voor ons huisje...niet normaal...ze blijven bellen en mailen...heel leuk maar t begint na een weekje al vermoeiend te worden hihi...
Dat beltoontje van mijn gsm zit al in mijn oor, ik droom er zelfs al van.

Gisteren werd ik zelfs gebeld door een koppeltje uit Amerika en door het programma Huizenjacht. Ik heb vriendelijk bedankt...we verzuipen nu al in de afspraken, laat staan dat ze zouden komen filmen...en dan nog eens heel mijn huisje overhoop en ikke weer extra kuis, neen bedankt :-) (been there, done that)

Vanavond dus weer 3 afspraken, morgen 2, vrijdag 2, zaterdag nog 2 en intussen ook een afspraak met notaris en die van het energiecertificaat...tussendoor nog wat poetsen en mijn dag is voorbij...

Ondertussen lopen we hier alledrie snotterend en niezend rond maar dat belet ons niet om iedere keer met een grote glimlach en veel enthousiasme de mensen te ontvangen. Wat er nadien zal komen, daar wil ik nog niet aan denken voorlopig.

Groetjes x

12:41 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

:-) ja amaai zo druk
een goeie verkoop hé !
ben wel een beetje te laat zie ik maar toch nog een dikke proficiat aan je ventje met zijn verjaardag !!
groetjes

Gepost door: Borriquito | 21-01-09

hoi daar, ik ben hopeloos te laat met mijn verjaardagswensen maar daarom niet minder welgemeend hoor, nog een proficiat!
den TV hou je beter van de deur, er zou zo een volkstoeloop kunnen ontstaan he.
toch nog succes gewenst met de verkoop.
groetjes en zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 21-01-09

Spannend he zeg! Lijkt me leuk en tegelijk ook wat hartbrekend om je huis te verkopen... Ik zou het onze al ongelofelijk missen, maar daarom verkopen we het ook niet hé ;-)
Ik wens jullie alvast heel veel succes met de verkoop!

Gepost door: RedRose | 21-01-09

Super dat er zoveel potentiele kopers komen kijken!! Hoop voor jullie dat er eentje een super mooi bod doet!
liefs, mieneke

Gepost door: Mieneke | 22-01-09

je krijgt veel reactie, kan ook een teken zijn dat je prijs niet te hoog is en dat je hem eventueel nog kan aanpassen op het net (verhogen dus) Natuurlijk voor de afspraken die lopen kan je dat niet meer doen.

xxx
opdrijven die handel

Gepost door: T.~~y | 22-01-09

De commentaren zijn gesloten.