20-01-09

Kijkers over de vloer

Mijn ventje geeft jullie allen een welgemeende merci voor zijn verjaardagswensen!!

Hoewel hij gisteren helaas niet veel aan zijn verjaardag heeft gehad daar er 's avonds tussen 18u en 19.30u constant kijkers over de vloer kwamen. Maar er wacht hem nog een verrassing op zaterdag dus dat wordt wel goedgemaakt :-)

Jaja kijkers voor ons huisje, niet normaal...deze week alleen al hebben we 14 afspraken staan waarvan gisteren dus al 4. We hebben al de opmerking gehad dat onze prijs te laag staat...maar dat kiezen we uiteraard zelf hé...nu onze prijs is een vaste prijs en daar wordt niet over onderhandeld dus...

Eigenlijk hebben we zelfs al kopers...maar we doen het voorzichtig aan. Ze vroegen al een optie maar dat doen we dus niet want als er dan iets toch niet doorgaat voor hen zijn wij wel al onze kandidaten kwijt hé...dus laat ze maar rustig alles navragen in de bank en als ze er klaar voor zijn mogen ze komen tekenen bij de notaris. :-)

Al de mensen die zijn komen zien zijn alleszins allemaal geïnteresseerd en heel enthousiast en dat is heel leuk...we zijn best wel fier op ons werk, dat waren we eigenlijk al maar om het zo eens van buitenstaanders te horen is nog veel leuker natuurlijk hé hihi.

Allez hup naar de volgende 4 afspraken vanavond, morgen 2, vrijdag 2 en zaterdag nog 2...intussen nog werken, afspraak met notaris en afspraak voor energie attest...druk druk druk dus ... en intussen zijn hier ook weer de microobjes binnengekropen via ons dotje zo naar mij...de nachten zijn dus ook weer om u tegen te zeggen...hoelang houden we dit vol hé :-)

Groetjes x

10:24 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hoi, fijn dat er veel interesse is voor jullie huis. Dat het griepvirus is toegeslagen bij jullie is dan weer minder, hé :-(
Weinig mensen zullen er van gespaard blijven, vrees ik.
Groetjes en tot gauw ...

Gepost door: Ri@ | 20-01-09

Fijn, zoveel gegadigden !
Maar probeer af en toe toch ook maar een beetje te rusten !

Gepost door: Mamapippa | 20-01-09

De commentaren zijn gesloten.