08-12-08

Blauwe maandag

blauwe maandag

 

verjaardag27

Vandaag geen blauw gevoel...wel een blauw verslagje van dotje haar verjaardag en Sint weekend:

Eerst en vooral bedankt voor jullie gelukwensen!

Vrijdag had ze op school een blauwe kroon gekregen met bloemetjes erop en het grote cijfer 4 uiteraard! Op school had ze ook een volle zak gekregen met kaartjes, snoepjes en tekeningen van alle kindjes van de klas. "Mama ze vieren mij vandaag!" riep ze opgewonden toen ik haar van school ging halen :-)

verjaardag


Zaterdagmorgen kwam ze opgewonden op ons bed springen en vroeg ze zich natuurlijk af of zwarte Piet nu door de schouw was geweest voor haar pakjes. Dan maar snel opgestaan en gaan piepen in de living en ja hoor!!!!! Mama kijk, allemaal voor mij????

verjaardag 2

Een echt digitaal fototoestel heeft ze gekregen en ja hoor...dat heeft al een heel weekend geflitst...we moeten ze in het oog houden want ze overvalt je tijdens een badsessie of douche pauze... :-) Help, wat heeft de Sint nu weer gedaan haha...

Nadien was het dan richting keuken voor de volgende verrassing want ja dotje is ook jarig vandaag en krijgt dan natuurlijk ook cadeautjes hé.... en groot was haar verbazing toen ze de keuken binnenkwam: ooooooooooh mama, papa kijk!!!!!! Echte visjes...dat wilde ik heel graag hé mama... een echte prinsessen aquarium woehoe!

verjaardag 3


En de verrassingen gingen door voor onze prinses want wauw die tafel was mooi gedekt voor een echte prinses met roze en goud....Mama zo sjiek hé...wauw, is dat echt goud? De oooh' s en de aaaaah's stopten niet...ze vond het allemaal even super :-)

verjaardag 4

En dan moeten we natuurlijk alles direkt uittesten hé:

verjaardag 5

's Middags gingen we dan nog om de Sint en pakjes voor haar verjaardag bij mijn schoonouders en daar...ja daar was het schandalig...we gingen daar weg met een bomvolle auto's vol pakjes, niet normaal. Wat stond er daar allemaal?

Een pop met kleertjes, een barbiepop, een bratz kapsalon, een domino spel van prinsessen, een dvd met 2 schermen voor in de auto, snoep, een echt ijskastje voor haar keukentje...gewoon teveel om te verwerken voor ons 4-jarig dotje!

In de namiddag ging het dan richting Sint feestje bij mijn ventje op het werk: springkastelen, schminken, pannekoeken, popcorn, taart, ... een geslaagd feestje en na een bezoekje bij de Sint kreeg ze ook nog een zak voor speelgoed: een voetbal, een knuffel en een knutselkoffertje en natuurlijk ook nog het nodige snoep!

Gisteren was het dan haar eerste verjaardagsfeestje met haar meter

verjaardag 6

en daar heeft ze een blauwe tandenborstel gekregen, die ze terstond een uurtje heeft getest hahaha...

tandenborstel

 

En dan...gisterenavond...was ons dotje helemaal verzadigd van haar taart en feestjes en speelgoed en pakjes... ze was doodmoe en ze vroeg zelf om te gaan slapen...het was genoeg geweest.. en voor ons ook :-)

Nu weer effe terug de normale routine maar woensdag staat er nog een feestje op het programma voor de kindjes van de klas en zaterdag nog ééntje met haar peter en de grootouders dus...we zullen nu maar wat genieten van de rust dan!

Groetjes x

 

09:55 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: blauwe maandag, feest, verjaardag, sint, pakjes |  Facebook |

Commentaren

Hallo aamaai wat een kadokes dat ze kreeg ,nu kan ze een tijdje verder alhoewel ,,Kerst en nieuwjaar komen eraan :-)
Ninne

Gepost door: Ninne | 08-12-08

hoi wat fijn toch he zo een blij kindergezichtje
en nog een proficiat voor haar verjaardag!
ook hartelijk dank voor de gelukwensen i.v.m ons huwelijk. Zonneke groet

Gepost door: Sunny-Kay | 08-12-08

Tis voor een stukje van die lekkere taart ... Gezellige zo te zien op de mooie foto's.
Fijne avond verder. Liefs

Gepost door: Chris | 08-12-08

Wauw! Eerst en vooral nog een late proficiat aan de jarige, 't zag er schitterend uit, amai!
Enne, ze heeft al een heel professionele houding met dat fototoestel vind ik!

Gepost door: Jientje | 08-12-08

Het blijft dus een hele feestweek !
Geniet ervan en vergeet af en toe niet te rusten !
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 08-12-08

Ik denk dat je dotje een fantastische week achter de rug heeft! Nog een dikke proficiat voor haar verjaardag en drie dikke zoenen XXX

Gepost door: mieneke | 09-12-08

De commentaren zijn gesloten.