14-11-08

Om het weekend in te zetten...

wil ik het jullie wel vertellen...jullie hebben lang genoeg moeten wachten hé... :-)

Het is alleszins geen goed nieuws...positief op termijn wel maar nu zelfs beetje pijnlijk dus...ik weet niet wat jullie verwachtten maar het is dus niet zo goed.

Een aantal die hier al een tijdje meevolgen weten wel dat wij faillissementen boven ons hoofd hebben hangen en daardoor dus wel een aantal problemen hebben de afgelopen jaren...wel we hebben de knoop doorgehakt...

Vanaf volgende maand zal ons huis te koop staan...we gaan het wegdoen! Vandaar dat we het nu "verkoopsklaar" aan het maken zijn.

We hopen dus op een "nieuwe start" met een propere lei. Dat we opnieuw kunnen beginnen zonder problemen..Hoe dat nog allemaal in zijn werk zal gaan zal je de komende maanden hier wel kunnen lezen.

Duimen julie mee voor een vlotte verkoop, een "eerlijke" prijs en een leuke nieuwe woonst?

Groetjes x

18:20 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Iedereen heeft zo een plekje ... een plaatsje waar hij of zij graag vertoeft....gewoon graag is ...!! Een plaats waar je graag naar toe gaat, omdat je er rust of juist energie vindt...een plaats waar je kunt nadenken of juist zonder nadenken lekker de tijd kunt laten passeren

Gepost door: mieke | 14-11-08

Goede avond Vrouwtjelief Er gaat dus de komende tijd veel veranderen als ik je postje lees. Ik wens jullie alvast veel succes met jullie plannen. Hopelijk wordt het de juiste beslissing.
Maak er nog een fijn (klus?) weekend van, doei.

Gepost door: Chris | 14-11-08

Vrouwtje, ik duim dat jullie een mooi liefdevol plekje vinden en al die narigheden achter jullie kunnen laten ! Dikke knuffel, prulleke.

Gepost door: nicole | 14-11-08

Ahaa, we gaan dit blijven volgen. Mijn zoon en schoondochter hebben hun huis in Kruibeke ook te koop gezet. Ik wens jullie er veel succes mee! Thanks om toch nog af en toe op mijn blog te komen kijken, ondanks mijn verwaarlozing. We zijn terug voor 100% gestart. Ciao,

Gepost door: gidsjoris | 14-11-08

VROUWTJELIEF GOEDE AVOND
NATUURLIJK
DUIMEN WIJ
WAT DACHT GE
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 14-11-08

vrouwtjelief...goede avond laten we hopen dat alles goe meevalt ! Altijd positief blijven ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 14-11-08

Hallo, Ik kom hier nog nie zo lang, maar ik hoop voor jullie dat alles weer snel in de plooi valt.
Een nieuwe start, nieuwe kansen, in een nieuwe omgeving ... dat komt vast wel weer goed!
Fijn weekend alvast!

Gepost door: Ri@ | 14-11-08

Ik hoop voor jullie dat alles vlot verloopt! En dat je opnieuw een leuk stekje vindt waar jullie graag zullen wonen en de problemen achter jullie kunnen laten.
Liefs,

Gepost door: Bientje | 14-11-08

Wij duimen hier alvast mee zodat jullie 't huis verkocht krijgen voor een fatsoenlijke prijs en terug ergens een stekje vinden waar jullie je echt thuis voelen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 15-11-08

Het zijn inderdaad wel grote veranderingen die op til zijn. Hopelijk verloopt alles vlotjes, en wordt het huis aan een goeie prijs verkocht. Dan nog een lief huisje vinden, waar jullie alle tegenslagen achterwege kunnen laten en niet te vergeten, die wolk van een baby kunnen verwelkomen !
Dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 15-11-08

Ik ken een eerlijk makelaar, mijn vader heeft er nog mee samengewerkt om huizen op te knappen voor ze dan later te verkopen. Hij kan wel eens een schatting komen doen, die is gratis. www.dirkproost.be

Het is misschien een goede oplossing, maar neem je tijd ervoor. Als je huisje op het internet staat wil ik wel eens kijken. Wel jammer langs de ene kant maar misschien wel positief voor jullie toekomst.

Gepost door: Tommy | 16-11-08

De commentaren zijn gesloten.