31-08-08

Weekend

Eerst en vooral bedankt allemaal voor jullie lieve, steunende reacties! Ik heb intussen al een aantal gesprekjes gehad met het ventje en hij beseft zelf dat hij er mentaal een beetje door zit. Hij weet dat hij er aan moet werken...maar...blijkbaar werk ik ook wel een beetje op zijn humeur met mijn zwangerschapsperikelen...en daar heeft hij misschien ook wel een "beetje" gelijk in...we gaan er dus aan werken...niets is overkomelijk hé :-)

We hadden alleszins al een fijn weekend. Ventje is vrijdag gaan kajakken en gisteren hebben we een dagje zee gedaan met ons viertjes. Mijn eerste dagje dat ik niet heb moet overgeven...dat moesten we vieren  hé haha :-)

Morgen terug school voor ons dotje dus ga ik nog een beetje strijken vandaag ook al is het zo'n mooi weer, moet ook gebeuren hé. En ventje is toch gaan werken dus...

Groetjes x

11:20 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Dat is de juiste spirit lief vrouwtje en lief ventje. Bij regelmaat eens happen van de verse jodium aan zee kan wonderen doen. Jullie zijn samen zwanger. Je ventje moet maar regelmatig eens iets ontspannend doen zoals dat kajakken. Hij bekwikkelt er van en kan zo zijn energie die hij kwijt moet kwijt. Ik weet zeker dat jullie hier uit komen want je blogje straald gewoon pure liefde uit. Jullie hebben ook de nadeeltjes mogen proeven van de zwangerschap zoals de platte rust. Je ventje draagt dan zowiezo ook meer lasten die soms wat te zwaar kunnen zijn.

Veel praten en knuffelen helpt jullie dipje wel door te komen. Een dikke kus voor alletwee.

Gepost door: Tommy | 31-08-08

Met een beetje goede wil van beide kanten, lukt dat wel, he !!
Veel sterkte morgen !

Gepost door: els | 31-08-08

Akkoord met comments! Deze blog heeft uitstraling. Groetjes,

Gepost door: gidsjoris | 01-09-08

jaja mijn ventje kan het nogal zeggen hé.. da heeft em van mij.. ;-) nee.. ik ben blij dat jullie erover kunnen praten.. enne.. die zwangerschapsperikelen zijn van voorbijgaande aard.. dus zwangerschapsperikelt er maar op los hoor.. heel veel liefs en dikke knuffel..

Gepost door: Bart | 01-09-08

Hallo Fijn dat jullie er een beetje uit zijn en ja praten en tijd maken voor elkaar kan wonderen doen .....
ik wens ook je dotje een fijne start van het nieuwe scholjaar
groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 01-09-08

De commentaren zijn gesloten.