27-06-08

Amai

...ik had vannacht precies wel een dieptepunt....gelukkig ben ik als een "nieuw" (lees gerecycleerd) mens opgestaan. De slaap brengt raad zeggen ze zeker...wel raad heeft het niet gebracht maar ik voel me herleven.

Ik ben niet meer misselijk, hoofdpijn is weg en het suffe gevoel is ook al een stuk minder maar ik ga toch nog niet lopen vandaag...dat zou uitdagen zijn, ik voel het :-)

Vandaag de laaste (halve) schooldag voor ons dotje....ze zal nogal klagen volgende week dat het geen "klasje" is amai. Die gaat fluitend naar school en komt eigenlijk tegen haar zin naar huis haha. Ik begrijp dat wel hoor: al die kindjes om mee te spelen, al dat andere speelgoed, poppenkast, fietsen, knutselen, noem maar op...je zou voor minder graag gaan hé.

Wij gaan vandaag naar de foute fuif van Q-music in Gent. Ik ben benieuwd...lang geleden dat we zo de bloemetjes hebben buitengezet. Hopelijk wordt het een beetje leuk ... dancing....woehoe...

Groetjes x

10:10 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Vrouwtje lief Ik kom je een heel mooi en zonnig eind juni weekend wensen,eentje om ervan te genieten.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 27-06-08

nog eventjes geduld Ik heb deze foto expres klein gepost. De kastjes zijn gisteren geplaatst en de gootsteen staat er in. Er moet nog een zijkant afgewerkt worden, daar komt nog een keukenwand tegen en dan is de keuken zelf klaar. Dan moet er nog behangen worden, de dampkap moet terug opgehangen worden en er moeten plinten gezet worden. Als dan d muren geverfd zijn zet ik de foto's van het geheel op de blog. Maar ik vrees dat dat niet meer deze week gaat zijn.

Nog eventjes geduld

Liefs -tommy-

Gepost door: Tommy | 27-06-08

Heel fijn dat ze zo graag naar school gaat, nietwaar?

En ik hoop dat jij een fijne fuif hebt.. zal ook wel eens goed doen idd de bloemetjes buiten te zetten,
fijn weekend, liefs

Gepost door: Suus | 27-06-08

Veel plezier deze avond.

Gepost door: Inge | 27-06-08

De commentaren zijn gesloten.