21-05-08

Fuiven, feesten..

Een tijdje geleden heb ik een verrassingsfuif georganiseerd voor mijn ex-stiefmoeder. Omdat mijn ventje die week in het ziekenhuis was opgenomen is het verhaaltje niet op mijn blogje geraakt maar bij deze...

Ze was totaal niet op de hoogte! Haar zus is haar thuis gaan ophalen en ze heeft dan dmv foto's de weg moeten zoeken naar de feestzaal. Daar toegekomen was ze natuurlijk enorm verrast door iedereen die op haar zaten te wachten. We waren met een 50-tal mensen en hebben er een leuke 80's-fuif van gemaakt. Supermuziek en leuke aangepaste kleding was de cocktail voor een spetterende avond.

Ik heb mij ook nog eens kunnen laten gaan op de dansvloer. Hoewel ik wel lichtelijk moe was door al het over en weer gerij voor mijn ventje in de kliniek en van de voorbereiding waar ik helemaal alleen voor stond uiteindelijk. Ik was alleszins blij dat het achter de rug was! Maar ik heb ook wel genoten van de avond hoor...beetje werken, beetje dansen, beetje praten...en mijn ex-stiefmoeder? Die was verrast en gelukkig en heeft enorm genoten van het terugzien van oude schoolvrienden, van collega's, vrienden en familie.

Groetjes x

09:15 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Vrouwtje Van een verrassingsfuif gesproken....
Als iedereen content is ,doet dat deugd.
Het zal een tijdje kalm zijn op mijn bog
Nog een fijne woensdag verder
En tot binnenkort.
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 21-05-08

Een heel fijne woensdagnamiddag,
liefs Suusje

Gepost door: Suus | 21-05-08

De commentaren zijn gesloten.