16-05-08

Snel snel

Snel even tussendoor...druk, druk en nog eens druk...zo zijn mijn dagen momenteel...ik weet niet wat eerst doen!

Ik moet bijna dagelijks naar het ziekenhuis momenteel voor controle, dus vroeg uit bed. Overdag moet ik dan strijken, kuisen en wassen...dotje van en naar school doen, eten maken...en 's avonds nog gaan werken en dan pas tegen 12u in mijn bedje...het geluid van de wekker wordt ellendiger en ellendiger met de dag :-)

Tussendoor is de klusjesman hier nog eens geweest en moet ik dus ook weer heel de keuken serieus aanpakken met dettol en spons. Tommy, de foto's van de keuken zullen dus maar voor na onze vakantie zijn, waarvoor mijn excuses, nog even geduld oefenen :-)

Nog even over K3... leuke show maar het was ons dotje haar dag niet, terecht! We waren met de trein gegaan wat een hele belevenis was maar warm. Dan in de zaal, warm...geen drinken voorzien, geen pauze voorzien...kortom niet echt kindvriendelijk mijns insziens. Je moet denken dat je al een half uur voor de show ongeveer in de zaal zit en dan nog een uur show aan één stuk...ons dotje was na een half uur show het dus grondig beu...waar blijft de pauze, mama? Krijg ik drinken, mama? Ik moet pipi doen, mama...helemaal terecht natuurlijk. Een kindershow en niks voorzien om te drinken? Heel vreemd...had ik het geweten had ik zelf natuurlijk meegenomen...nadien nog eens terug in de warme trein. Mama thuisgekomen met barstende hoofdpijn en dotje helemaal op...dus om 18u in haar bedje en ze heeft doorgeslapen tot half 8 in de morgen.

Misschien toch wachten tot ze wat ouder is...hoewel ze wel gemakkelijk een uur in de cinema kan stilzitten..met snoepjes en drankjes uiteraard... :-)

En nu...nu ga ik effe alles tegelijk doen want ik weet niet waar eerst beginnen...morgen een hele dag in (managers)opleiding, vandaag nog werken...dus nu effe kuisen, koken, voorbereiding, ... allemaal tegelijk! Wens me maar succes :-)

Groetje x

10:47 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ik wens je alvast veel succes maar onthou dat je niet alles tegelijk kan hé! Er moet ook nog een beetje tijd blijven voor jezelf, om te genieten... echt wel hoor!

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 16-05-08

Drukdrukdruk Fijne laatste dag, en een fantastisch
(hopelijk droog) weekend toegewenst, liefs

Gepost door: Suus | 16-05-08

oke.. succes... en een prettig weekend. Enne.. jezelf nie voorbij lopen hé.. groetjes.

Gepost door: Bart | 16-05-08

Vrouwtje lief Ik wens je alvast een mooi weekend toe, en maakt toch even tijd voor jezelf ook hé, want je hebt toch ook maar éen leven.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 16-05-08

Hallo Vrouwtje Zo de week is al bijna weer aan zijn einde gekomen.
Nog een fijne avond verder
En een aangenaaam weekend toegewenst.
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 16-05-08

De commentaren zijn gesloten.