28-01-08

K3 en de Kattenprins

Zaterdag gingen dotje en ik richting Metropolis om voor de eerste keer een filmpje te zien (voor ons dotje toch).

Ik had haar al een beetje uitgelegd hoe het allemaal ineen zat: ticketjes kopen, popcorn inslaan, nog snel pipi doen, lekker gaan zitten in de zetel en wachten tot de lichtjes uitgaan en dan gaat een grote tv spelen.

Ze was helemaal opgewonden (vooral voor de popcorn!) en toen de lichtjes uitgingen en de tv begon te spelen keek ze mij aan met grote ogen! Maar toen...iets wat is was vergeten te vermelden: het volume! Ons dotje deed haar oortjes toe met haar handjes toen er een bende paarden op ons kwam afgestormd (trailer van nieuwe Asterix en Obelix film). Ze kwam snel bij mij gekropen...en toen, toen begon de film.

Ons dotje genoot op mama's schoot met een doosje popcorn, van K3 en de Kattenprins (aja natuurlijk). Een film vol kastelen, prinsessen en koetsen...dat kon niet meer stuk. En ik, ik genoot van de film en van ons dotje haar verbijstering :-)

K3

Nadien nog samen lekker naar de Quick en dan richting huisje...en daar aangekomen, was onze prinses al lekker in dromenland!

Groetjes x

10:58 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Heerlijk! Kleinzoon zal ze later ook allemaal gezien hebben want tegen die tijd gebruik ik hem als alibi om naar een kinderfilm te kunnen gaan kijken én om popcorn te kunnen snoepen. :-p

Gepost door: nana | 28-01-08

De kids vonden hem ook super !

Gepost door: els | 28-01-08

De commentaren zijn gesloten.