22-01-08

Rust?

Wat had ik gezegd? Rust, een massage...pfff het is er allebei nog niet van gekomen hoor :-). Gisteren heel de dag gepoetst en gestreken en een taart gemaakt. Nu ja het biscuit al...vandaag de rest en dan krijgen jullie foto' s hoor. Ik had vannacht een hele slecht nacht met zo'n luidsnurkend ventje naast mij. Constant half wakker/slaperig...dus toen ik vanmorgen opstond was ik maar heel suf.

Ons dotje was vanmorgen ook nog slaperig toen ze lekker dicht bij mij kroop. Ik wilde zo het licht terug uitdoen, wekker afzetten en verder slapen met ons dotje in mijn armen, haar haartjes in mijn neus, haar beentjes over mijn benen, haar armpjes tegen mijn lichaam...mmmm...dat is zoooo heerlijk. En wie weet hebben we binnen een jaartje nog wel zo'n heerlijk lichaampje om tegen ons te vleien.

Die babytijd is heerlijk. Dan kunnen die uren op je buik slapen of in je armen. Ons dotje deed dat ook tijdens de borstvoeding. Dan vielen we samen in slaap en lag ze heerlijk te slapen in mijn armen. Dan kreeg je haar niet wakker hihi...dan mocht er vuurwerk naast haar bedje geschoten worden, ze bewoog niet...en ik, ik genoot van haar ademhaling, haar geur, haar lichaampje...en zo is het dus nog steeds...dit mag nooit overgaan Smile.

EKC2259T
Groetjes x

09:06 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Een fijne dag vandaag.. en wel je rust zoeken hoor!

Gepost door: Suus | 22-01-08

Echt van genieten! Van genieten, zoveel mogelijk! Al heb je geen garantie dat het bij een volgend kindje weer zo zal zijn. Ons bubbeltje sliep vaak met z'n hoofdje op m'n borst als ik in de zetel lag ... ons prutske daarentegen, die slaap nog niet in z'n bed.

Groetjes, P.

Gepost door: Novemberboy | 22-01-08

De commentaren zijn gesloten.