30-12-07

 

Zoals beloofd....vandaag ging ik hardop dromen over ons tuinfeest voor ons 10-jarig huwelijk.

We zouden dan een viering doen voor de hernieuwing van onze gelofte. Ik zou dan aan onze pastoor vragen of hij dat in onze tuin wil doen. In intieme kring in onze tuin allemaal dicht bij elkaar een rustige, mooie viering. En dan kunnen wij onze afgelopen 10 jaar afsluiten en de volgende 10 starten!

Nadien zouden we dan iedereen uitnodigen (familie en vrienden) om er een leuk feest van te maken met alle kids erbij. We zouden een springkasteel in onze tuin zetten, een trampoline, een frietkraam en een ijskarretje...er zou drank in overvloed zijn en iedereen goed gehumeurd :-)

Ik ga in januari ook al beginnen aan een mooi kleed te maken voor mij en voor ons dotje. En ik had ongeveer het volgende in gedachten:

bruidskleedje

En voor mij:

grijze rok
wit kleed

wit topje
 Ik wil er dus dan ook in januari mee beginnen zodat ik tijd genoeg heb om het mooi te kunnen afwerken en tijd heb om de juiste stof te kiezen.

Ik geef het toe...ik ben een dromer, een romantische ziel....maar dat moet kunnen hé.... :-)

Groetjes x

09:15 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

je dotje gaat er uitzien als een echt prinsesje!! Fantastisch dat je dat zelf gaat maken, dat is nu eens iets dat ik ook graag zo kunnen! Maar, de tijd vinden om het te leren ontbreekt een beetje, misschien als Ines wat ouder is...
Persoonlijk vind ik de grootste foto het mooiste kleed, met de grijze rok, eenvoud siert! Het zal je alleszins beeldig staan!
Groetjes
Mieneke

Gepost door: mieneke | 30-12-07

De commentaren zijn gesloten.