29-12-07

 

Een  tijdje geleden heb ik al een terugblik gedaan op 2007. Nu is het de moment om even vooruit te kijken naar 2008.

Vorige vrijdag kregen we nog op het nippertje voor de feesten slecht nieuws in de bus. We kregen het vonnis van de rechtbank...en het was geen goed nieuws dus. We gaan moeten betalen...maar hoeveel weten we nog niet. Dus een eerste to do voor 2008 gaat zijn dat we met de bank moeten gaan samen zitten en onderhandelen hoeveel we gaan moeten betalen. We hopen nu op een niet al te groot bedrag zodat we hopelijk een persoonlijke lening kunnen aangaan voor bijvoorbeeld 10 jaar zodat we ons droomhuis niet moeten wegdoen...dus allen meeduimen hé!

In het nieuwe jaar gaan er ook weer veel familiefeestjes zijn...en 2 daarvan zal ik volledig moeten organiseren! Het eerste zal in mei zijn, dan wordt mijn ex-stiefmoeder 40 jaar en we gaan haar een spetterende fuif bezorgen! Het tweede is ons eigen feest in juni als we 10 jaar getrouwd zijn.  Maar dat feest zal afhangen van die persoonlijke lening natuurlijk. Als we ons huis moeten verkopen kunnen we uiteraard geen tuinfeest geven maar anders...als we hier mogen blijven wonen: goh, dan wordt het een fijn tuinfeest. Ik zal morgen schrijven hoe ik dat tuinfeest zie...nu niet, anders wordt het een epistel :-)

En voor de rest in het nieuwe jaar hopen we op een goede gezondheid, veel geluk en liefde...en hopelijk ook een  beetje geld misschien :-)

Groetjes x

09:00 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Vrouwtjelief, Een prettig jaareinde gewenst en een Gelukkig Nieuw Jaar met veel geluk en weinig tegenslagen....in goede gezondheid...hopelijk houden jullie je huis...en veel blogplezier!

Gepost door: Mythoske | 29-12-07

De commentaren zijn gesloten.