12-12-07

 

Het is weeral woensdag...en intussen staat kerstboom nummer 2 ook. Hij staat op foto, maar ik vind hem eigenlijk maar pas echt mooi als er 's avonds de lichtjes in branden. Overdag vind ik hem echt niet mooi...te weinig versiering, te nep, te....maar 's avonds..dan ben ik er helemaal verliefd op :-)

Portretten van ons gezinnetje 009

Dan brand ook alleen de kerstboom en niks anders...dan voel ik mij al helemaal kersterig :-) En... er staat zelfs al een pakje onder...en dan nog wel ééntje voor mij van mijn ventje...je zou zeggen, amai hij is snel jouw ventje...dat niet alleen...het is ook al zeker 3 jaar geleden dat ik iets persoonlijks kreeg van hem! Meestal kopen we met kerst iets voor ons samen, zoals vorig jaar het dolby surround system voor onze tv maar dit jaar krijg ik dus een pakje...en wat meer is...ik heb het zelf gekozen hahaha...De inhoud...dat zeg ik nog lekker niet hihihihihihi....

Mijn stem is helemaal terug maar ik heb nog last van hoest. Ook ons dotje is weer minder...nu heeft zij last van overgeven en diarree dus is ze maar thuis gebleven. ze had een hele moeilijke nacht en om 6u heb ik haar dan bij mij in bed genomen en ze sliep als een roosje...ze lag in mijn arm met haar hoofdje tegen mijn borst en haar armpje rond mijn middel...helemaal zoals 3 jaar geleden toen ze 's nachts borstvoeding kreeg...mijn kerst kan helemaal niet meer stuk...dat gevoel laat de wereld stoppen...we hebben zo uren gelegen...we hebben ervan geprofiteerd om uit te slapen en deugd  dat het deed!

Groetjes x

 

16:55 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Begrijp je compleet. Zalig hé zo'n klein warm lijfje tegen je aan. De boom in mijn keuken vind ik ook te nep, te weinig versiering maar daar hoop ik deze week nog wat aan te doen. Wat dat lijnen betreft, ik doe normaal weight watchers maar sinds juni heb me niet echt meer met menuplanning bezig gehouden. Normaal voor mij het ideale dieet.

Gepost door: happy me | 12-12-07

Goedemorgen, nog net,
bij ons ligt er ook al een pakje onder, van mij voor Jort, alleen hahha.. hij weet nog totaal niet wat het is!

Fijne donderdag en alvast een fijn weekend, liefs

Gepost door: Suus | 13-12-07

Hallo Vrouwtje Nog 100 te gaan voor je rond getalleke.
Alvast een dikke proficiat
Ik kom nog aan iedereen één Zalig Kerstfeest wensen.
Ben er eventjes niet tot na de feestdagen.
Moet bijna nog al de cadeautje's gaan kopen.
Dan nog de voorbereidingen voor het Kerstfeest.
Ben ook nog enkele nieuwe gerechten aan het uitproberen.
Maar ben nog altijd er niet uit,wat ik ga klaarmaken,tijd heeft raad.
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 13-12-07

De commentaren zijn gesloten.