14-11-07

 

Ik moet schrijven...ik wil gillen, huilen, roepen....mijn hart bloed!!!!!

Maandag was ons dotje al aan het huilen toen ik haar aan de schoolpoort afzetten maar vandaag was het niet meer huilen: ze was aan het brullen en krijsen...ze riep mij, dat ik moest terugkomen, dat ik haar mee naar huis moest nemen...dat ik niet mocht weggaan...pfff niet normaal...ik heb haar van mij moeten aftrekken om aan de juf te kunnen geven...ik ben huilend terug naar huis gefietst en zit hier een half uur later nog met natte ogen...het doet zo'n pijn...niet normaal!

Het is zo vlotjes gegaan de eerste maanden...en nu ja met die 2 weken thuis te zitten is het blijkbaar om zeep..vanaf dat ze op staat zegt ze al dat ze niet naar het klasje wil gaan...hoewel ze gisteren zelf zei dat ze flink ging zijn en niet ging huilen...en het ook niet had gedaan...Ik dacht dus ja, maandag was terug de eerste dag is normaal hé...maar vandaag...zo krijsen en slaan en brullen...

Een aantal kinderen van de lagere school kwamen vertellen dat ze maandag ook zo had aan het roepen geweest op haar mama en dat ze toen ook riep dat ik terug moest komen...pfff dat moesten ze nu nog erbij vertellen...pijn, pijn, pijn...mijn hart doet pijn...

God, please take the pain away...bij haar en bij mij...please ...

09:23 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

vrouwtjelief...goede morgen ik begrijp uw reactie, maar Dotje moet erdoor...en dat zal wel lukken ! Op school zullen ze zorgen voor de juiste opvang . En waarom eens geen afbeelding van een kabouter afprinten, dan kan ze dat laten zien in de klas !
Btw...er is meer dan één kabouter weg...Nog een positieve dag...groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 14-11-07

VROUWTJELIEF.. GOEDE
MORGEN
OEI OEI
DAT BETERT
WEL HOOR
EN NIET
TOEGEVEN
DOTJE ZAL
WEL DE
ENIGE NIET
ZIJN HOOR
DOORBIJTEN
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 14-11-07

*** Het doet idd even pijn maar je moet echt wel doorbijten. Het is heel moeilijk maar als je nu niet volhoudt ben je nog verder van huis. Eens ze in de klas is zal het wel beter gaan. Ze huilt vast niet de hele dag. Ik begrijp wel hoe je je voelt nu. Even tanden bijten! Bedankt ook voor je lieve mailtje. Dikke knuffel!

Gepost door: nana | 14-11-07

Hallo Vrouwtje Dat je hart bloed kan ik begrijpen.
Eventjes doorbijten want Dotje moet weer door die periode. En dat zal haar zeker lukken.
De week is weer doormidden
Het gaat wel ernorm snel.
Hier is het momenteel frisjes buiten
Maar de zon is ook van de partij
Nog een fijne woensdag verder
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 14-11-07

Ach, hopelijk voelt ze zich weer snel thuis,
liefs Suusje

Gepost door: Suus | 14-11-07

De commentaren zijn gesloten.