09-11-07

 

Pfff ik wilde dat ik hier leuk nieuws kon komen zetten maar helaas...het spijt me...het gaat hier thuis van kwaad naar erger precies...

Nadat ons dotje woensdag aan de beterhand was en flink naar het toilet was geweest had ik haar gisteren terug een dagje naar school gedaan. Ik voelde me zelf ook heel fit en happy dus de dag kon niet meer stuk...boodschappen gedaan, gekuist, klantje gedaan, en 's avonds ging ik een happy dotje van school halen.

Tijdens het eten begon het echter te keren...ons dotje begon te klagen van pijn aan haar knietjes..we zagen niets...even over gewreven, kusje gegeven en toen zei ze niets meer...ze ging vlotjes slapen en ventje en ik genoten van ons zeteltje...

Maar om 22u werd ons dotje huilend wakker want ze wilde op het toilet...slaapzak uit, naar beneden en op het toilet...daar begon ze te krijsen en brullen...met haar beentjes te stampen en in te trekken...ze riep dat ze pijn had aan haar beentjes...neen geen buikpijn, geen poepje pijn...pijn aan haar beentjes!!!!Ik heb haar uiteindelijk kunnen kalmeren met een crème in te masseren op haar beentjes en ze mocht dan nog even rusten bij ons in de zetel. Na een tijdje ging ze terug vlotjes slapen maar om 23u hetzelfde scenario...boos, woedend, trekken en stampen en hysterisch...terug beentjes gemasseerd en ze uiteindelijk bij ons in bed genomen...met als gevolg dat ons madammeke om half 2 nog niet sliep.

Vanmorgen heeft ze dan uitgeslapen (weer niet naar t klasje natuurlijk) en nu is er niks van pijn te bespeuren: één conclusie: groeipijnen...mijn ventje en ik hebben dit als kind ook enorm gehad en blijkbaar begint dit bij de leeftijd van 3 jaar dus...pfff...het heeft al een helse week geweest!

Het mag gaan stoppen...ik ga dood van verdriet als mijn dochter zo afziet...ik kan het niet meer aan...gisteren stroomden mijn tranen mee toen ze zo hysterisch was..ik kan mijn dochter amper helpen....

Dat deze periode maar snel over gaat...

Groetjes x

13:20 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Vrouwtje lief Bestaat er geen middel om je kindje te helpen om zijn pijn wat te verzachten, dat moet lastig zijn als je als moeder je kindje zo moet zien afzien.Ik wil jullie toch nog een aangenaam en rustig weekend wensen.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 09-11-07

Misschien help dit ... Dag vrouwtjelief,

Misschien help een suppo wel (Perdolan 200 mg, dat is voor kindjes van 10 tot 20 kg) ... en als het ons echt te veel werd toen ons prutske onze nachtrust al dagen en weken naar de knoppen hielp, dan schakelden we oma en opa in ... om even op adem te komen!

Hopelijk gaat het snel beter! Groetjes, P.

Gepost door: Novemberboy | 10-11-07

Geniet van je weekend! En hopelijk gaat het vlug beter met de groeipijnen van je kindje.

Gepost door: Chris | 10-11-07

:-) hopelijk zijn het echt groeipijnen en niks ernstigers vrouwtjelief
dat het maar snel beter wordt
groetjes

Gepost door: Borriquito | 10-11-07

De commentaren zijn gesloten.