19-10-07

Hobby

Sinds ik een pracht van een dochter heb (eigen kind, schoon kind) vind ik het zalig om foto's te trekken en om ze te bewerken.

Ik ben zo'n mama die elk jaar een zelf gemaakte foto omtovert tot een kerstkaart met onze prinses erop. Ook met Halloween durf ik al eens zo een kaart maken en haar verjaardagsuitnodigingen worden ook altijd op die manier ineengestoken. Ik ben er gek op en zou het dagelijks kunnen doen...

Dan zou je denken...wauw die zal dan wel een goei programma hebben om dat te doen...oh neen hoor...zo achterlijk ben ik dan wel om telkens nieuwe programma's te "proberen"...zo van die free trials heet dat dan. Ik download dat dan in november en zo kan ik dan een maand proberen en maken voor de feestdagen en dan is het weer uit met de fun :-(

Het wordt dus maar eens tijd dat ik dit jaar een degelijk programma aankoop misschien...mmm een goed idee misschien voor op mijn kerstlijstje..hé ja dat is het...dan moet ik het in november nog maar even doen met een trial hé...en op die manier kan ik misschien ineens beslissen welk programma ik dan wil.

Voila zie...daarom is een blog ook zo praktisch ding hé...ik typ de dingen waar ik anders niet kan opkomen hihi...

En dan maar aftellen tot kerstmis zeker!

Groetjes x

14:43 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

weekend geniet lekker van je weekend en.........verander myn link even op je site hahahaha groetjes arie.

Gepost door: arie | 19-10-07

:-) nog veel knutselgenot met die kaartjes !
fijne avond nog verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 19-10-07

Helabakes;-) Ja, het naar school gaan heeft ook zo wat z'n nadelen, namelijk dat ze(vooral het eerste jaar) konstant met ziektes naar huis komen, verkoudheden, buikgriepjes enz...maar langs de andere kant worden ze er zo later beter imuum voor hé. Hier zijn de snotters ook weer van de partij; daarvoor heeft m'n Keanu de windpokjes gehad en een paar weken erna volgde m'n jongste, Jordy...maar ze zijn er nu gelukkig vanaf.
M'n opleiding...die zou 14 februari starten, maar hiervoor heb ik eerst de nodige testen moeten afleggen, dinsdag heb ik de uitslag + nog een gesprek( 'k zal je dan laten weten of ik erdoor was hoor ) Ja, 't is al een drukte van jewelste geweest en het zal niet echt beteren in de toekomst denk ik...m'n blogje ligt er er dan ook verwaarloost bij, ook de blogrondes...vroeger poste ik ook elke dag en ging ik bij iedereen langs, maar het komt er nu steeds minder van...aan de feestdagen heb ik zelfs nog niet teveel gedacht...de kriebels zijn er nog niet ;-)
Zeg, je huisje ziet er heel mooi uit te worden hé, het oogt knap ! Well done!
Ziezo...ik ga nu nag ff tv kijken, daarna een douche en m'n bedje in, want morgen is't weer werken en vroeg op.
Nog een fijne avond en voor morgen en fijne start van de week!
Hopelijk is je kleine prinsesje gauw beter!
Lieve groetjes;-)

Gepost door: Nicky | 21-10-07

VROUWTJELIEF GOEDE
AVOND
HET IS EENDER
HOE GE
HET DOET
ZOLANG JE
PLEZIER
VAN UW
BLOG HEBT
GEEN PROBLEEM
MAAR HET
MAG GEEN
MOET WORDEN
ZO SIMPEL
IS DAT
IK BEN
BENIEUWD
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 21-10-07

Hallo Vrouwtje Nog veel knuselgenot met die kaartjes maken
Want voordat we het weten is het Haloween,en Kerstmis.
ps dit weekend is een lui weekend geweest bij ons
Een fijne maandag en een goed begin van de week
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 22-10-07

Veel plezier met je foto's en kaartjes... Ik vind het altijd heel tof wanneer ik zelfgemaakte kaartjes enzo krijg... maar ik heb er geen gevoel voor...!
Fijne start van de nieuwe week!

Groetjes,

Gepost door: M&M | 22-10-07

Even een piepsnel bezoekje, een druk weekend geweest en ik heb het nu, door een vrije dag vorige week hier nog drukker!!
Fijne maandag en dikke kus Suusje

Gepost door: Suus | 22-10-07

De commentaren zijn gesloten.