22-08-07

 

Even snel tussendoor...

 We hadden al leuke dagen...gisteren naar Auchan geweest en het was daar wel 22° dus snikheet hihi.. Ons dotje haar schooluitzet is ingekocht...morgen nog naar shopping voor een paar basic stukjes zoals broekjes en nog wat ondergoed.

De instrijklintjes en stickertjes met haar naam op zijn besteld zodat ik alles kan in orde krijgen tegen 3 september...goh zo spannend hé...ik zie er naar uit en ik zie er tegenop tegelijkertijd! Maar ja...de meeste mama's zullen mij wss wel snappen zeker :-)

Vandaag boodschappen gedaan in de regen..iets minder natuurlijk maar voor ons dotje is zoiets al een heel avontuur dus geniet ze wel hoor!

Het is een luxe om mijn tienerzusje in huis te hebben. Ons dotje wordt goed geanimeerd en ik geniet van mijn meisjes....

 Straks moet ik voor de eerste keer terug naar de BS. Ik ben op vakantie 1kg bijgekomen maar die is er intussen weeral terug af dus dat is flink hé...geen bang dus om straks gewogen en gemeten te worden hihi. Alleen bang dat het gaat pijn doen...3 weken zonder sport t gaat zweten worden vrees ik!

Groetjes x

19:07 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Bij ons zijn de spanningen voor het school ook al erg hoog opgelopen.

Een slaapwel gewenst!

Gepost door: De Puzzelaar | 22-08-07

:-) Mijn exemplaartjes zijn al groter, maar die "zenuwen" voor de eerste schooldag blijven er hoor! Ik ga hen missen na 2 maanden samen te zijn geweest.
Jij doet dat flink met je gewicht. Ik ben niet zo moedig geweest en ik liet me tijdens de vakantie wat gaan ... Dat zijn natuurlijk heel wat stapjes achteruit die ik nu terug moet inhalen.
Ik hoop dat het een beetje meeviel ... dat sporten ...
Ik wens je nog een fijne donderdag toe.
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 23-08-07

Goeie morgen De kriebelds gaan nu weer beginnen
Van ouders en kinderen want het einde van de vakantie is in zicht.
En moet nog van alles ingehaald worden om terug naar school te gaan.Daarvan zijn jullie al een grote deel van af.Nog vandaag de rest.
Veel winkelplezier
Dat valt nog mee 1 kilo bijgekomen op de vakantie
Sporten zal de eerste dag wel een beetje afzien zijn?
Het is hier momenteel droog.
Houden zo zou ik zeggen tegen de weergoden.
Het is genoeg geweest.
Nog een aangename donderdag verder
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 23-08-07

Ik weet van vroeger dat schoolgaande kinderen veel werk mee brengen. Ook in de beurs laat zich dat gevoelen. Fijne donderdag

Gepost door: Felix | 23-08-07

hey vrouwtje Ik weet goed hoe je je voelt vrouwtje, ik heb het al 3 keer moeten ondergaan en zal het nog eens een 4de keer moeten doen, de eerste stapjes naar school... en iedere keer valt het me heel zwaar...traantjes in de ogen, krop in de keel, want je wil zeker niet hebben dat je kindje je zo ziet. Het beste is dat je niet te lang afscheid neemt. Gelukkig had ik geen huilkindjes...de mama daarentegen, hum. Ik ging dan maar gauw weg naar m'n auto en liet dan daar m'n traantjes rollen en verlangde dat het al tijd was om hem ze terug te halen. Het is weer een stap naar het groter worden, het iets meer loslaten van je kind en dat weegt soms zwaarder voor de mama dan voor het kind. Maar alles zal wel vlot verlopen zeker. Meestal gaan ze daarna dolgraag naar school, al die nieuwe indrukken en het spelen met andere vriendjes vinden ze heel tof, Mijn Keanu is nu al een maand aan het zagen om terug te gaan dus...
Hier hebbe nwe ook al 't één en ander in huis gehaald, de nieuwe boekentasjes, leuke brooddoosjes en voor de groteren al wat schriften en allerlei andere spulletjes. jaja, 't is een hele organisatie hé.
Maar ik zal blij zijn dat de school weer begint...ons verlof was fijn, terug eens intens samen zijn en plezier maken, maar nu begint de verveling te komen en verlangt ieder wel terug naar de mormale gang.
Geniet er nog maar wat van en tot later.
Groetekes;-)

Gepost door: Nicky | 23-08-07

*** Het zal voor de mama erger zijn dan voor dotje. Die zal zich snel amuseren in het klasje maar of mama aan iets anders zal kunnen denken!? ;-)

Gepost door: nana | 23-08-07

:-) die zijn da snel gewoon op school
en zeggen dat we er ook ooit hebben voorgestaan :-)
fijne avond nog verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 23-08-07

hallo! geniet van het bezoek van je zusje en laat je blogje maar eens wachten!
Ja, die eerste schooldag, niet leuk, maar dat went rap,je zult dat wel zien...
En voor je het weet zijn ze groot, zijn ze het huis uit én staan je kleinkinderen aan de deur!!
Geniet van je "jonge" jaren!

Gepost door: wina | 24-08-07

Goedemorgen Vrouwtje Ik kom je nog een fijne vrijdag
En een aangenaam weekend wensen
Ze voorspellen toch beter weer?
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 24-08-07

weekend Een lekker weekend toegewenst maar dat zal wel lukken met dit mooie weer groetjes arie

Gepost door: toppie{arie} | 25-08-07

De commentaren zijn gesloten.