17-08-07

 

Het is officieel...we zijn 5 dagen thuis en ik ben oververmoeid :-)

Vannacht een lekker snurkend ventje naast mij (net zoals bij Rita) en dus al bij al niet veel geslapen. Om 5u vertrok hij dus kon ik eindelijk slapen maar om 7u beginnen ze naast ons verder te bouwen aan dat kasteel dat er achtereen moet staan! Dus pfff....

 Vanmorgen nog rondgereden voor vanalles en nog wat en noge genoten van het zonnetje maar nu terug thuis heb ik kou, keelpijn en ben zooooo moe...maar ja met een overactieve kleuter in huis kan je dus niet effe gaan liggen natuurlijk...integendeel!

 Seffes frietjes eten sé...mmm toch nog iets positiefs vandaag hihi...

 Fijn weekend allemaal!!!

 

Groetjes x

16:36 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hey hey hey élke moeder verdient het!!!! Ook jij. Wacht maar tot dotje wat groter is en ze van school komt met allerlei moois dat ze gemaakt heeft voor moederdag. Jouw tijd komt nog. En mannen, ach, je weet toch hoe lomp de meesten zijn bij zo'n gelegenheden. Lieve groetjes en fijn weekend gewenst!

Gepost door: nana | 17-08-07

Goedeavond Welkom in de club van de snurkende mannen.
Hopelijk is het niet te erg met je keel,en zal je geen verkoudheid opgelopen hebben.
Dat laatste is niet mis Frietjes MMMMM
Nog een fijne avond verder
En een aangenaam weekend
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 17-08-07

die heerlijke frietjes zullen de vermoeidheid wel wegnemen

Gepost door: Felix | 17-08-07

Heykesss vrouwtje ;-) Hier ben ik eindelijk. Heb de laatste tijd mijn blogje en de blogrondes wat verwaarloost en ik heb seieus wat in te halen. Ik las dat je een heel fijn verlof hebt gehad, fijn! Maar probeer het nu toch maar wat kalmer aan te doen hé want teveel, ja, dat kan een mens ziek maken en dan kan je helemaal niks meer doen.
Ik verlang er hier nu ook wel naar hoor dat de school terug begint, we hebben heel veel plezier gemaakt maar nu begint de verveling er te komen en kunnen ze hééél lastig zijn!
Soms in het beter dat alles z'n gewone gangetje gaat.
Erger je niet teveel aan je ventje hé en hou je energie voor andere dingen, mannen zijn mannen en blijven nu éénmaal...'t ja....aldat ik je heel goed begrijp hoor.
Rust nu maar goed uit, profiteer nog van de mooie momenten samen met je dotje en je ventje, dan kan je er gauw weer tegenaan!
Nog een fijn weekendje en tot gauw,
lieve groetjes;-)

Gepost door: Nicky | 18-08-07

De commentaren zijn gesloten.