16-08-07

 

Hier zijn we weer...

 Gisterenavond is mijn mama en haar vriend ook nog blijven eten want er was nog veel over van 's middags. Ik had op z'n spaans tapas voorzien. Veel scampi's, roze zalm, allerlei vis, chorizo, kippeboutjes en noem maar op en dus weer veel te veel natuurlijk...vandaag kunnen we er alvast nog eens van eten hihi...ik ga er normandische saus van maken denk ik.

Toen we 's avonds in bed lagen zei mijn ventje nog eens dat het hem speet en dat hij mij wel echt in de steek had gelaten. En dat hij de tafel mooi verzorgd vond met al die tapas...knap gedaan zei hij...als je weet dat mijn ventje "amper" complimenten geeft...en dan op de moment het wel doet als hij iets goed te maken heeft...tjah...

In ieder geval is het hem vergeven hoor...maar voor deze keer... :-)

Vandaag is het weer strijken geblazen, brood bakken en kuisen...en tussendoor ook beetje rust. Beetje reclameboekjes bijlezen...administratie beetje bijgewerkt. Leuke dingen, enorm lol...

 Volgende week vlieg ik ook weer in de bodystyling...na mijn vakantie was er een klein kilootje bij dus dat valt nog goed mee hé...ik was al 2,5kg afgevallen dus het gaat vlotjes. Ik begin ook van iedereen complimentjes te krijgen dat ik zo mooi vermagerd ben dus het werkt echt!!! En als ons dotje in september naar school gaat in de voormiddag dan kan ik dan gaan sporten en moet er niet meer zo georganiseerd worden :-)

Groetjes x 

 

15:00 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ooooo jammer dat je moederdag niet meeviel. Moest mijn ventje dat doen dan was het huis te klein en ik zou hem zeker niet zo snel vergeven. Hij mag z'n pollen kussen met een vrouw als jij!

Gepost door: nana | 16-08-07

De commentaren zijn gesloten.