18-07-07

 

Dat het niet klikt met mijn moeder dat wisten jullie al wel hé :-)

 

Zondag had ik weer zoiets voor met haar...allez ja...niks voor maar allez...ze heeft een vriend, een aan/uit relatie...en ze woonden al een tijdje terug alleen. Ze hadden een zogenaamde latrelatie. Er was wel sprake van dat ze eventueel terug zouden gaan samenwonen maar nog niets concreet...

 

Zondag waren we uitgenodigd op de bbq (nog voor haar verjaardag van in april!!!) en toen we daar aankwamen...wat bleek: ze woonden al terug een paar weken samen...zo moest ik dat dan maar ontdekken.

 

Toen ze hem leerde kennen was het ook al zo...iedereen wist het al blijkbaar behalve IK, haar dochter...toen ze met hem ging samenwonen wist iedereen het al, behalve IK, haar dochter...en nu zal het ook wel zoiets weer zijn hé...

 

Ze hoeft me niet elk detail in haar leven te vertellen, ze hoeft ook geen verantwoording af te leggen...maar ze kan me toch wel inlichten, niet? Of ben ik nu te veeleisend?

 

Dat zou het zelfde zijn als zij hier morgen zou komen bij ons en we zijn ineens verhuisd lol...zonder haar iets te laten weten... :-) ok is mss extreem vergelijk maar toch...

 

Ik ga mij er bij neerleggen...ik heb afstand genomen van haar...ik ga haar niet meer zien als mijn moeder...zo kan ze mij ook niet telkens weer teleurstellen...ach ja ik ga het proberen...want ik probeer dat intussen al 10 jaar maar ja...

 

Ze maakt telkens beloften maar komt er geen enkele na...haar vriendinnen beginnen ook allemaal te klagen..dus...ik zie geen spoken blijkbaar hé :-)

 

Maar het laat mijn humeur niet zakken hoor...integendeel...hoewel ik al 2 dagen hoofdpijn heb geniet ik toch van het weer, van de kleedjes maken...van onze prinses en tussendoor een beetje van mijn ventje als hij thuis is :-)

 

En voor de nieuwsgierigen al een voorproefje van mijn kleding: de afwerking moet nog gebeuren hé....maar je kan al zien wat het wordt hé haha:

 

Zelf gemaakt 007

 

Zelf gemaakt 008

Zelf gemaakt 009

Zelf gemaakt 010

 

 

Groetjes x

12:21 Gepost door Vrouwtjelief in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

al goe dat die spin je niet moest waarschuwen... ;-)

Gepost door: que-pasa | 18-07-07

:-) je doet dat goed met die kleding maken !!
fijne donderdag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 19-07-07

In stilte ben ik jaloers op je ... ik heb echt 2 linkerhanden. Helaas ... mja ... ik denk maar steeds dat ik niet alles kan kunnen he.
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 19-07-07

De commentaren zijn gesloten.